BASKETAŠI SREĆNI ZBOG MEDALJE, ALI JOŠ MISLE O POLUFINALU: Zaplakao bih, krivo mi je...
Foto: Profimedia

propuštena šansa za zlato

BASKETAŠI SREĆNI ZBOG MEDALJE, ALI JOŠ MISLE O POLUFINALU: Zaplakao bih, krivo mi je...

Kao i Majstorović, i Domović-Bulut žali za polufinalnim susretom i smatra da je Srbija najkvalitetnija ekipa na turniru

Objavljeno: 16:30h

Srpski reprezentativac u basketu 3 na 3 Dejan Majstorović rekao je danas da je zadovoljan osvajanjem bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali da i dalje žali zbog poraza njegove ekipe u polufinalu.

- Zaplakao bih. Nije to način na koji je trebalo da izađemo na teren. Dogovorili smo se da, ipak, izađemo na teren protiv Belgije s novim pristupom i damo sve od sebe u borbi za bronzu. Lepše je kada se ode kući sa medaljom - rekao je Majstorović, prenosi Olimpijski komitet Srbije.

Dejan Majstorović
foto: Profimedia

Basketaši Srbije su, posle poraza od Rusije u polufinalu, slavili u meču za treće mesto protiv Belgije sa 21:10.

- Krivo mi je i dalje zbog toga što nismo ušli u finale, ali radujemo se zbog osvajanja bronzane medalje. Prezadovoljni smo organizacijom turnira, uslovima za igranje, bila je čast učestvovati na Olimpijskim igrama - rekao je Majstorović.

I Dušan Domović Bulut je naveo da mu je žao zbog poraza u polufinalu i istakao da i dalje veruje da je Srbija najkvalitetnija ekipa na turniru.

- Uspeli smo da se vratimo nakon teškog meča sa Rusijom. Uvek smo ih pobeđivali, i sada kada bismo igrali deset utakmica u nizu, deset bismo mi pobedili. Ali tu jednu nismo mogli. Žao nam je naravno, i dalje verujemo da smo najkvalitetnija ekipa na turniru, ali to je basket - rekao je Bulut.

Dušan Domović Bulut
foto: Profimedia

- Naoštrili smo se da uzmemo bronzanu medalju, presabrali smo se nakon polufinala, popričali među sobom i odlučili da krenemo na sve ili ništa - dodao je Bulut.

Basketaši su osvojili četvrtu medalju za Srbiju na Igrama u Tokiju.

Srbija sada ima jedno zlato, jedno srebro i dve bronzane medalje.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.