ESPRESO ISPRATIO ODBOJKAŠICE U JAPAN: Nadamo se da ćemo se vratiti sa medaljom!
Foto: Espreso

Srećan put

ESPRESO ISPRATIO ODBOJKAŠICE U JAPAN: Nadamo se da ćemo se vratiti sa medaljom!

Svoja očekivanja su iznele srpske odbojkašice

Objavljeno: 12:38h

Odbojkašice Srbije održale su konferenciju za medije pred sam polazak u Japan. One će pre Olimpisjkog sela biti smeštene u kamp u Hofu (Japan).

Svoja očekivanja su iznele srpske odbojkašice, a šta su poručile pogledajte priloženim videima

- Srećni smo što napokon krećemo na put u Japan. Jedva čekamo nakon odlaganja od godinu dana da stignemo i krenemo sa takmičenjem. Sve ćemo dati od sebe da se vratimo sa medaljom - istakle su srpske heroine.

Pre izlaganja šampionki, uvodnu reč je imao selektor Zoran Terzić:

- Druga grupa je jača. Uvek sam bio pristalica toga da igramo u jačoj grupi jer je kasnije malo lakše kada krenu ukrštanja. Ovog puta je tako. Prvo igramo protiv Dominikanske Republike, istorija se ponavlja. I Svetsko prvenstvo smo krenuli protiv istog rivala. Daj Bože i da se završi tako - rekao je Terzić.

On je naveo da je mnogo teško igrati protiv Dominikanske Republike jer je to ekipa koja na svakom takmičenju napravi iznenadjenje.

- Prva utakmica je uvek najteža. Ne igra se punom snagom, kao što je to slučaj kasnije. Mislim da smo dovoljno kvalitetniji i da ne bi trebalo da imamo prevelikih problema - kazao je Terzić.

Medijima se obratila Milena Rašić:

- Možemo da obećamo jednu stvar, a to je da ćemo dati sve od sebe na terenu, da sigurno nećemo razočarati. Shvatamo da imamo obavezu i pritisak jer idemo tamo kao evropski i svetski šampioni, ali potrudićemo se da ostavimo taj pritisak sa strane, da uživamo u onome šta radimo i da ćemo se zajedno veseliti.

Potom kapiten Maja Ognjenović:

- Nadam se da ćemo iz dana u dan igrati sve bolje. Navikle smo da igramo pred punim tribinama i nedostajaće publika. Verujem da ipak to ne bi trebalo da utiče na našu igru. To što smo na svetskom i evropskom tronu predstavlja obavezu, ali treba je pozitivna i nadam se da ćemo to pregrmeti.

A zatim najbolja na svetu Tijana Bošković:

- Srećna sam i uzbudjena. Veliko je zadovoljstvo ponovo biti deo olimpijskog tima Srbije. Čeka nas izuzetno težak turnir. Veliki broj protivnika ima velike ambicije i svaka utakmica će biti važna. Verujem u naš kvalitet i sve što smo radile prethodnih godina, kao i da ćemo ostaviti pozitivan utisak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.