VATERPOLO EKSPANZIJA U SRBIJI: Nikad jača liga - A DELFINI JURE MEDALJU U TOKIJU!
Foto: Vaterpolo savez Srbije

Vodeni sportovi

VATERPOLO EKSPANZIJA U SRBIJI: Nikad jača liga - A DELFINI JURE MEDALJU U TOKIJU!

Kapiten srpskih vaterpolista Filip Filipović dodao je da je igračima svih ovih godina veoma važna bila bezbednost

Objavljeno:

Srpski vaterpolo krenuo je sa velikom ekspanzijom, a trend povratka naših najboljih igrača u domaće klubove je sve učestaliji i nesumnjivo govori u prilog tome.

Shodno kvalitetu koji posedujemo, značajnu podršku dobio je i Vaterpolo savez Srbije, sve sa ciljem da na najvećim takmičenjima reprezentacija Srbije nastavi sa osvajanjem medalja. Partner Vaterpolo saveza Srbije na tom putu biće i dalje Uniqa osiguranje, sa kojim je potpisan novi trogodišnji ugovor o saradnji:

- Nadam se da ćemo ponoviti sve uspehe. Srbija je jedna mala zemlja, gde narod ne zna važnost osiguranja i velika je stvar približiti to ljudima. Ovo je hrabar iskorak, pogotovo u trenutku kada je klupski vaterpolo na putu prema novim uspesima - izjavio je selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić.

Vaterpolo
foto: Vaterpolo savez Srbije

Kapiten srpskih vaterpolista Filip Filipović dodao je da je igračima svih ovih godina veoma važna bila bezbednost.

- Drago mi je da se ova tradicija nastavlja. Nadam se da će naredne generacije imati ovakvu podršku i u budućnosti kada neki od nas budu završili reprezentativne karijere - rekao je Filipović.

Vaterpolo
foto: Vaterpolo savez Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije ubedljivo je najtrofejnija naša selekcija poslednjih godina, a pema rečima predsednika Vaterpolo saveza Srbije Vitkora Jelenića, postoji jasna strategija kako se trofejni niz nastavi:

- Hvala Uniqa osiguranju na poverenju i podršci koju nam pružaju. Idemo dalje, zajedno, u nove pobede - poručio je Jelenić.

Uniqa osiguranje od 2016. ponosno nosi titulu zvaničnog osiguranja vaterpolo tima Srbije:

- Naše partnerstvo prevazišlo je okvire saradnje i izraslo u pouzdano prijateljstvo, krunisano najuspešnijim godinama za srpski vaterpolo. Uniqa sa posebnim zadovoljstvom ostaje osmi igrač reprezentacije i sigurna podrška Vaterpolo savezu Srbije. Oslonjeni na zajedničke vrednosti, danas otvaramo još jedno poglavlje nastojeći da osiguramo vetar u leđa za vrhunske rezultate vaterpolo tima Srbije i u budućnosti - zaključila je direktorka Brenda i komunikacija Uniqa osiguranja Sonja Marić i podsetila da su proteklih godina promoteri bili upravo članovi vaterpolo reprezentacije Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.