TRAGEDIJA U AMERICI: Hokejaš preminuo zbog vatrometa!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

TRAGEDIJA U AMERICI: Hokejaš preminuo zbog vatrometa!

Svi u Kolumbusu, kao i kompletan sastav klubova iz NHL na društvenim mrežama izjavljuju najdublje saučešće porodici i prijateljima Matisa Kivlenieksa

Objavljeno:

Čuvar mreže NHL tima Kolumbus Blu Džeketsa, Matis Kivlenieks tragično je nastradao u nesreći, koja se dogodila prilikom proslave 4. jula, Dana nezavisnosti Amerike.

Prema pisanju američkih medija, koji se pozivaju na izvore iz policije u gradu Novi u Mičigenu, golman Kolumbusa preminuo je u nesreći koja je izazvana vatrometom.

ESPN prenosi da je došlo do problema kada se vatromet u obliku minobacača malo nagnuo i počeo da puca prema ljudima u blizini, Kivlenieks je bio u blizini, počeo je da beži, ali se okliznuo i udario glavom o betom.

Hitna pomoć je brzo došla, odvela ga je u lokalnu bolnicu, ali su doktori samo mogli da konstatuju smrt.

Letonac je prošle sezone debitovao za Kolumbus Blu Džekets, gde je upisao dva meča, dok je u NHL ligi ukupno odigrao osam mečeva. Branio je i za nacionalni tim svoje države.

Svi u Kolumbusu, kao i kompletan sastav klubova iz NHL na društvenim mrežama izjavljuju najdublje saučešće porodici i prijateljima Matisa Kivlenieksa.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.