KAO MALOLETNICU JE SILOVALI I STAVLJALI ISKORIŠĆENE PREZERVATIVE NA DRVO: Sada zarađuje pesnicama i golim fotkama!
Foto: Printscreen/Instagram/paigevanzant

jeziva priča

KAO MALOLETNICU JE SILOVALI I STAVLJALI ISKORIŠĆENE PREZERVATIVE NA DRVO: Sada zarađuje pesnicama i golim fotkama!

Nakon silovanja, Pejdž je morala prolaziti psihičko zlostavljanje jer se školom proširila priča kako je pristala na odnos sa nekoliko vršnjaka

Objavljeno:

Američka bivša UFC borkinja pričala je o dramatičnom iskustvu iz srednje škole u rodnom Oregonu, kad su je sa 14 godina silovali i kasnije psihički maltretirali vršnjaci, a sve je navela u knjizi 'Rise: Surviving the Fight of My Life', koju je objavila pre par godina.

- Napili su me, pokušala sam se odbraniti, ali kao da sam bila zacementirana za pod. Bila sam svesna, ali telo mi je bilo mrtvo. Znala sam šta se događa, ali ništa nisam mogla učiniti, nisam im se mogla suprostaviti - rekla je Pejdž Van Zant (27).

Otkrila je zašto je odlučila ispričati svoju priču, kako bi pomogla devojkama koje su prošle sličnu stvar.

- Napisala sam u knjizi da sam već upoznala devojke koje su bile seksualno napadnute i koje su mi se javile preko društvenih mreža. Želim im pomoći da to prebrode, kao što sam to ja prebrodila.

Nakon silovanja, Pejdž je morala prolaziti psihičko zlostavljanje jer se školom proširila priča kako je pristala na odnos sa nekoliko vršnjaka. Kako to obično biva, silovatelji su postali junaci, a Pejdž - laka devojka.

Rođena kao Pejdž Sluten, zbog psihičkog zlostavljanja i dobacivanja "Slutton" (slut, eng.- drolja), promenila je prezime u Van Zant. U knjizi je otkrila kako je pila enormne količine pilula dok se ne bi onesvestila i da joj nije bilo do života.

- Znala sam pred kućom pronaći kondome obešene za drvo, kao božićni ukrasi... To zlostavljanje bilo mi je najgore što postoji i to je jedan od razloga zašto sam se odlučila za knjigu - rekla je američka borkinja koja se danas bori u golorukom boksu, a i objavljuje golišave fotografije i zarađuje od toga.

- Kad sam se počela baviti boksom bez rukavica, po borbi sam zarađivala više nego u celoj UFC karijeri, a od golišavih fotografija zaradim još više nego od ugovora i to je ludo - rekla je Van Zant, no i priznala kako je spremna odreći se zarade od golotinje ako bude potrebno:

- Ne bih se htela dovesti u situaciju da izgubim poslovnu šansu zbog toga što to radim. Već me gledaju kao seks simbol u svetu i željela sam od toga zaraditi, a na svom profilu kontrolišem sav sadržaj. Teško sam radila na svom telu da bih postala ovo što jesam, a sadržaj delim profesionalno i to ne kao porno zvezde na stranicama za odrasle gde je taj sadržaj puno žešći.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.