PRED BORBU MMA LEPOTICA JEDNA NE BRINE, MNOGO VIŠE ZARADI SKIDANJEM: Već me gledaju kao se*s simbol u svetu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/paigevanzant

iskoristila priliku

PRED BORBU MMA LEPOTICA JEDNA NE BRINE, MNOGO VIŠE ZARADI SKIDANJEM: Već me gledaju kao se*s simbol u svetu! (FOTO)

Pejdž Van Zant je kao tinejdžerka bila maltretirana od vršnjaka pa čak i silovana kako tvrdi, da je čak razmišljala o samoubistvu

Objavljeno:

Pejdž Van Zant je postala pravi seks simbol u svetu borilačkog sporta.Nije tako izgledalo kada je kao tinejdžerka bila maltretirana od vršnjaka pa čak i silovana kako tvrdi, da je čak razmišljala o samoubistvu.

Pravo prezime joj je Sleten, ali su ga zlobne vršnjakinje izgovorala kao "Slutton" (drol*a) pa ga je promenila. Srećom, MMA joj je promenio život, a sada koristi druge adute da zaradi veliki novac.

Ova 27-godišnja borkinja tvrdi da od golišavih fotografija i video snimaka zarađuje mnogo više novca nego od borbi.

- Kada sam potpisala za BKFC (boks bez rukavica), zarađivala sam više novca po borbi nego u kompletnoj UFC karijeri. Trenutno od ovog posla zarađujem mnogo više nego od ugovora i to je ludo.

Van Zant tvrdi da je nakon završetka borilačke karijere spremna da radi obične poslove.

- Ne moram da se borim jer sam finansijski stabilna. Kada prestanem sa borbama spremna sam da nađem normalan posao i radim. Ne planiram da idem na koledž ili tražim neke nove izazove. Želim da sačuvam novac kako bih mogla da se mirno penzionišem.

Pejdž mnogi smatraju seks simbolom u svetu borilačkog sporta. Ipak, ona ističe da je spremna da se odrekne snimanja sadržaja za odrasle ako joj se otvori prava poslovna prilika.

- Ne želim da se dovedem u situaciju da izgubim poslovnu šansu zbog toga što imam sajt. Već me gledaju kao seks simbol u svetu i htela sam da od toga i zaradim. Imam svoj vlastiti sajt i kontrolišem šta sve ide tamo. Radila sam teško na svom telu i da bih postala to što jesam. Sada to samo delim na sajtu i radim to profesionalno i ne kao što to rade porno zvezde na OnlyFansu, gde je sadržaj mnogo žešći - izričita je Van Zant.

Pejdž novi izazov u boksu bez rukavica ima 23. jula. Protivnica joj je još jedna lepotica Rejčel Ostovič sa Havaja.

U nastavku pogledajte još njihovih fotografija, pa odaberite svog favorita:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.