IMAĆE IDEALNE USLOVE ZA TRENING: Porodica Šumaher bi mogla mnogo da zaradi od privatnog biznisa (VIDEO)
Foto: EPA/J.L.Cereijido

UNOSAN POSAO

IMAĆE IDEALNE USLOVE ZA TRENING: Porodica Šumaher bi mogla mnogo da zaradi od privatnog biznisa (VIDEO)

Supruga i čerka nameravaju da uzgajaju konje za trke i takmičenja

Objavljeno:

Supruga legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, Korina, odlučila je nedavno da stavi na prodaju luksuzno imanje u blizini Ženevskog jezera. Korina je na ovom mestu u prošlosti imala svoj konjički centar.

Ljubav prema konjima sada će pokazivati i na drugom mestu pošto je porodica Šumaher kupila je još jedan posed na Majorci, vredan oko tri miliona evra. Reč je o 13 hektara u elitnom delu ostrva Port Andratks.

Supruga Korina i ćerka Đina Marija (24) aktivno su uključene u konjički sport, pa nameravaju da uzgajaju konje za trke i takmičenja. Korina je bila evropska šampionka 2010. godine, a ćerka je nastavila maminim stopama, kao što je sin Mik krenuo tatinim stopama i vozi bolid u formuli 1.

Na posedu bi trebalo da bude oko 20 konja, pa bi Đina Marija trebala da ima idealne uslove za trening, posebno tokom zime kada je u tom kraju i dalje sunčano. Pored takmičenja, porodica bi mogla i da zarađuje od uzgoja skupocenih konja.

U vili pored bi živeli, zajedno sa Mihaelom koji se i dalje oporavlja od posledica pada na skijanju krajem 2013. godine.

(Esrpeso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.