DEČAK OD 14 GODINA IZGLEDA KAO DŽIN: Već sada se zna da će se u budućnosti lomiti za njegov potpis na NFL DRAFTU!
Foto: printscreen/twitter/JustusTerry80

NEVEROVATNO

DEČAK OD 14 GODINA IZGLEDA KAO DŽIN: Već sada se zna da će se u budućnosti lomiti za njegov potpis na NFL DRAFTU!

Ako se po jutru poznaje dan na NFL draftu 2025. godine biće prava ludnica i to sve zbog diva iz Džordžije

Objavljeno:

Mnogo je primera u svetu gde se sportisti čine značajno starijim nego što zapravo jesu, prvenstveno zbog svoje fizičke građe.

U SAD-u se proteklih dana pitaju čime su to roditelji u detinjstvu hranili 14-godišnjeg Džustusa Jaja Terija koji za svoj uzrast ima neverovatnu fizičku građu.

Teri je prema svemu sudeći naredna zvezda američkog fudbala. Tek je završio osnovnu školu i priprema se za izazove u srednjem nivou obrazovanja.

Amerikanac iz savezne države Džordžija je objavio fotografiju na društvenim mrežama koja je postala virala zbog njegove mišićne mase.

Teri je visok 1.96 metara i težak 118 kilograma što značajno odskače od njegovih vršnjaka koji u tom dobu uglavom izgledaju mršavo i tek treba da se počnu razvijati.

- Nakon večernjeg treninga spreman za prvu godinu u srednjoj školi u Mančesteru. Deveti razredu, dolazim - napisao je on uz objavljenu fotografiju.

Prošle godine je objavio i video kako to izgleda u praksi gde doslovno dominira u odnosu na svoje vršnjake, a mnogi su već sada mišljenja da bi mogao igrati protiv igrača sa koledža.

Iz perspektive igračkih kvaliteta jasno je da se radi o još uvek nezrelom igraču što je sasvim logično obzirom da ima 14 godina, ali način na koji rešava blokove deluje kao da se takmiči protiv upola mlađih rivala.

Ako se po jutru poznaje dan na NFL draftu 2025. godine biće prava ludnica i to sve zbog diva iz Džordžije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.