OTKRIVEN HABIBOV MENI: Evo šta je sve na jelovniku neporaženog šampiona!
Foto: EPA/Maxim Shipenkov

snaga na usta ulazi

OTKRIVEN HABIBOV MENI: Evo šta je sve na jelovniku neporaženog šampiona!

Nurmagomedov prati ishranu koja je jednostavna i čista, bogata ugljenim hidratima i pomaže mu da izdrži intenzivne treninge i borbe

Objavljeno:

Habib Nurmagomedov je jedan od najdominantnijih MMA boraca svih vremena.

Njegove izuzetne rvačke veštine su ono što ga je dovelo na vrh, pa je zahvaljujući genetici i trudu u teretani on jedan od najboljih boraca svih vremena. Ipak, za svoj uspeh Habib se morao boriti i odricati, a sve je počelo iz njegove kuhinje...

Fanovi se pitaju kakvo gorivo je potrebno kako bi ostao dominantna sila kakva jeste. Jasno je da on izbegava prerađenu hranu, koja ometa razvoj tela i razara organizam. Izbegava natrijum i sintetičke šećere, a takođe vodi dosta računa o unosu kalorija.

On prati ishranu koja je jednostavna i čista, bogata ugljenim hidratima i pomaže mu da izdrži intenzivne treninge i borbe.

Nurmagomedov konzumira proteinsku ishranu kako bi održavao snagu. On jede puno voća i povrća, te pre treninga obično bira “smuti” od lisnatog povrća, banana, surutke i riže s vodom.

Posle “smutija” uzme kašiku ribljeg ulja kako bi povećao omega-3 masti pre treninga. Kada završi s vežbanjem, bira zdrave grickalice, poput borovnica, jogurta i oraha.

Za ručak bira salatu i tunjevinu pripremljenu s lukom i senfom. Što se tiče večere, Habib uživa u obrocima poput tikvica u maslinovom ulju, sporo kuvane piletine i pasulja. Između ručka i večere jede crvene paprike, krastavce i tvrdo kuvana jaja.

Iako s vremena na vreme uživa i prevari “dijetu”, legendarni borac obično potpuno izbegava bilo kakvu brzu hranu, čokoladu, sintetičke šećere itd…

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.