NOVAK NA EMOTIVAN NAČIN ČESTITAO TERZIĆU: Dragi tečo, obasjalo nas je sunce danas kao tvojih 20 godina rada!
Foto: Profimedia

BRAVO

NOVAK NA EMOTIVAN NAČIN ČESTITAO TERZIĆU: Dragi tečo, obasjalo nas je sunce danas kao tvojih 20 godina rada!

Zoran Terzić u trofejnoj kolekciji ima srebro na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru, zlato (2018) i bronzu (2006) na svetskim prvenstvima, tri zlata (2011, 2017, 2019), srebro (2007) i bronzu (2015) na prvenstvima Evrope

Objavljeno:

Zoran Terzić na briljantan način 20 godina vodi žensku reprezentaciju. Zato je Odbojkaški savez Srbije u hotelu "Hajat" organizivao svečanost na kojoj su se svom selektoru zahvalili na predivan način, a predsednik i počasni predsednik OSS Zoran Gajić i Aleksandar Boričić su mu uručili trofej "Zlatno kormilo".

Terzić je čestitiku i poruku podrške dobio i od prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, kome je teča.

- Dragi Zorane. Obasjalo nas je sunce danas kao tvojih 20 godina rada. Čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada.

- Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ne spominjem sada. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte.

- Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi – rekao je Novak.

Zoran Terzić u trofejnoj kolekciji ima srebro na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru, zlato (2018) i bronzu (2006) na svetskim prvenstvima, tri zlata (2011, 2017, 2019), srebro (2007) i bronzu (2015) na prvenstvima Evrope.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.