VELIKO PRIZNANJE ZA KRALJICU SRPSKOG VESLANJA: Jovani Arsić se upravo desila SJAJNA STVAR!
Foto: Starsport©

ČESTITAMO

VELIKO PRIZNANJE ZA KRALJICU SRPSKOG VESLANJA: Jovani Arsić se upravo desila SJAJNA STVAR!

Prezadovoljna postignutim, talentovana veslačica zahvalila se na srdačnom prijemu

Objavljeno:

To je ono pravo, to je esencija sporta, a Srbija će i te kako imati sa kime da se ponosi i za koga da navija.

Trenutno naša ekspedicija broji 65 članova, a poslednja u nizu uzdanica koje su se kvalifikovale za Tokio je naša sjajna veslačica Jovana Arsić.

Jovana je prva veslačica iz Srbije koja je na ovakvom takmičenju osvojila medalju i svrstala se u red najboljih evropskih veslačica, sa olimpijskom vizom u džepu.

- Drago mi je što Jovana ne zaboravlja svoj grad, a to je podstrek da nastavimo da razvijamo i obezbeđujemo bolje uslove za bavljenje sportom - istakao je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura, domaćin prijema u Jovaninu čast.

- Zrenjanin se ponosi veslačem veka, sjajnim olimpijcem Miloradom Stanulovim, i sada Jovanom Arsić, koja je prva osvojila medalju na Svetskom kupu u ženskoj konkurenciji i druga, koja je obezbedila olimpijsku normu, posle dugo godina.

Prezadovoljna postignutim, talentovana veslačica zahvalila se na srdačnom prijemu, navodeći da uvek rado dolazi u svoj rodni grad i da joj je drago što je doprinela popularizaciji veslanja.

- Maksimalno se spremam i koncentrišem za svaku trku i nadam se uspehu u Tokiju - rekla je Jovana, uz napomenu da joj je najbitniji fokus na naporne treninge koji su ključ svakog uspeha

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.