TRENER TERAO MMA BORCA DA PREBIJA BESKUĆNIKE I ALKOHOLIČARE: Napravio je zombija od mene, a uzeo mi svu zaradu!
Foto: Printscreen/YouTube

jeziva ispovest letonca

TRENER TERAO MMA BORCA DA PREBIJA BESKUĆNIKE I ALKOHOLIČARE: Napravio je zombija od mene, a uzeo mi svu zaradu!

Ušao sam u porodicu Rižikov kao usvojeni sin. Zbog njih sam prestao da komuniciram s vlastitim roditeljima. Kao porodica su bili kompletno bolesni, smatrali su da su najbolji u svemu - kaže Guhov

Objavljeno:

Neverovatnu životnu priču ispričao je poznati kikbokser i MMA borac iz Letonije Konstantin Gluhov. Danas 41-godišnji borac u karijeri je imao brojne okršaje, a kroz većinu ga je vodio ukrajinski trener Jurij Rižikov.

Međutim, ispostavilo se da je Rižikov veliki prevarant koji je od Gluhova uzeo sav novac koji je zaradio dok su sarađivali i potpuno mu je kontrolisao život!

Letonski borac je bio zaslepljen i potpuno prevaren, a konačno je sve shvatio 2014. godine kada je Rižikova javno optužio za pljačku.

Otkrio je Gluhov šta se sve dešavalo u njegovom životu tokom saradnje s kontroverznim trenerom.

- Njegova filozofija je bila da borci samo treba da treniraju i da minimaliziraju komunikaciju s ljudima, uključujući porodicu. Jurij je tvrdio da on nije trener već učitelj i da se ne možeš takmičiti ako ne učiniš sve što traži - rekao je Gluhov.

Trener mu je uzimao sav novac od borbi i sponzora, a on nije sumnjao da ga koristi.

- Ušao sam u porodicu Rižikov kao usvojeni sin. Zbog njih sam prestao da komuniciram s vlastitim roditeljima. Sva zarada od borbi i sponzora išla je Juriju i tvrdio je da će mi novac dati kada mi bude potreban. Kada bih tražio nešto novca, rekao je da na računu nema ništa i da pravi borac ne treba da ima takvu potrebu za novcem. Uzeo mi je oko 100.000 dolara - istakao je Gluhov pa nastavio ispovest:

- Imao sam 21 godinu, bio sam evropski prvak u kikboksu i nisam imao nikakvog životnog iskustva. Rižikov od čoveka zna da napravi zombija, postanete mu potpuno potčinjeni. Stručnjak je za psihoterapiju i to koristi s ljudima.

Gluhov je živio u Kijevu s porodicom svog trenera.

- Živeo sam u Kijevu s njegovom porodicom. Bio sam im usvojeni sin, a za njega je bilo bitno da iščupa što više novca pre nego budem potpuno gotov. Išli smo od turnira do turnira, zatim je došao i MMA, borio sam se na tri turnira mesečno. Imao sam brojne bitke i da sam imao pravu šansu, verovatno bih napravio mnogo više - smatra borac.

Povrh msvega, Rižikov se ispostavio ne samo kao veliki prevarant već i loš trener.

- Čovek nije imao pojma. Tvrdio je kako je u mladosti nokautirao sve protivnike, ali zapravo nije znao ništa. Gledao je filmove s Brusom Lijem i Van Damom i to je sve. Tvrdio je da su mu treneri iz Vijetnama pokazali neke tajne tehnike. Sin mu je loš luđi. Navodno je bio crni pojas u džiu-džicuu, ali nikad nije nastupio jer je uvek bio bolestan. Kao porodica su bili kompletno bolesni, smatrali su da su najbolji u svemu. Najstariji sin je advokat i tvrdio je da je najbolji u Ukrajini. Ćerka mu je slikarka i po njima je bila bolja od Pikasa. Najmlađi sin je fudbaler i smatrali su da treba igrati u Dinamu. O ženi ne želim trošiti reči - u dahu je ispričao Gluhov.

Ne veruje Letonac da nije na vrieme shvatio šta se dešava.

- Ne mogu da verujem da sam naseo na takvu priču. Bilo je dosta nelogičnosti, ali sam imao strast za borbom. Barem nakon svega imam brojne sjajne mečeve.

Za kraj je ispričao zaista užasnu priču kako ga je Jurij terao da prebija beskućnike i alkoholičare na ulicama Kijeva!

- Terao me je da hodam gradom i da napadam obične ljude. Morao bih da ih prebijem. Bili su to beskućnici, alkoholičari, narkomani. Ostavio bi me u tom lošem kraju i moram sam tući te ljude. Pravi horor - ispričao je Gluhov.

U kikboks karijeri Gluhov je odradio 79 borbi, 55 je dobio, a ima 22 poraza i jedan nerešen meč.

Što se MMA karijere tiče tamo je odradio ukupno 51 borbu i ima skor 34-17.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.