DENIS STOJNIĆ: Na snimku nasilja se ne nalazim ja
Foto: Printscreen/Youtube/Aldi78

negirao

DENIS STOJNIĆ: Na snimku nasilja se ne nalazim ja

Mene ste mogli videti u sukobu van ringa jedino kad sam branio devojku od nasilnika - između ostalog je naveo Stojnić

Objavljeno: 19:38h

MMA borac Denis Stojnić obratio se javnosti povodom snimka za koje je vezano njegovo ime, a na kome jedan nasilnik brutalno prebija nepoznatog mladića.

Stojnić (40) je oštro negirao navode da je on nasilnik sa videa koji se pojavio pre nekoliko meseci, a njegovo saopštenje vam prenosimo u celosti:

Poštovani,

Preko Vašeg portala ste objavili članak u kome sam ja prikazan kao nasilnik koji bije mladića i iživljavam se na njemu. Ovim putem Vas obaveštavam da na snimku koji ste objavili nisam ja. Iako je snimak uklonjen i dalje stoji moje ime i prezime ispod naslova koji govori da sam ja pretukao mladića od dvadesetak godina. Nikada u životu se nisam iživljavao nad nekim, pogotovo ne nekim toliko mlađim i slabijim od sebe i pritom još da sve snimam. Mene ste mogli videti u sukobu van ringa jedino kad sam branio devojku od nasilnika ispred svog kluba Dorian Grey, a to isto je ponovio i moj brat Dado Stojnić kada je par godina pre toga takođe nasilnik nasrnuo na devojku. Ovim putem Vas molim da objavite demant na Vašem portalu, jer ovo vređa moju ljudsku i sportsku reputaciju.

Profesor sporta i fizičkog odgoja Denis Stojnić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.