OGROMNA TUGA: Mladi bosker preminuo nakon nokauta!
Foto: Profimedia

strašna vest

OGROMNA TUGA: Mladi bosker preminuo nakon nokauta!

Al-Svaisat se borio u preliminarnoj rundi šampionata planete sa Estoncem Antonom Vinogradovom kada je doživeo nokaut prilikom kog je izgubio svest

Objavljeno: 18:25h

Mladi bokser iz Jordana Rašid Al-Svaisat preminuo je nakon nokauta na meču Svetskog juniorskog prvenstva u Poljskoj.

On je hitno prevežen u bolnicu u poljskom Kilceu, gde mu je operisan mozak, ali posle jedanaest dana borbe lekara za njegov život - ta bitka je, nažalost, izgubljena.

Al-Svaisat se borio u preliminarnoj rundi šampionata planete sa Estoncem Antonom Vinogradovom kada je doživeo nokaut prilikom kog je izgubio svest.

Lekari su u ringu pokušali da mu pomognu, ali kada su ustanovili da to ne uspevaju, hitno su ga uputili u bolnicu.

- Sa dubokom tugom smo saznali da je preminuo Rašid Al-Svaisat iz Jordana, koji je 16. aprila primljen u bolnicu nakon borbe na AIBA Svetskom juniorskom prvenstvu. Rašid je u našim srcima i našim molitvama. Mislima smo uz njegov porodicu, prijatelje i kolege, sa kojima delimo naše najdublje saučešće - navodi se u saopštenju Svetske bokserske asocijacije (AIBA).

Ona nije dala dodatne informacije o okolnostima borbe lekara za život ovog mladog boksera, a poljski radio Zet Sport je objavio u ponedeljak da je Al-Svaist preminuo u bolnici u Kielceu.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.