BILO JE ŽESTOKO! Srpski borac se za WBC verziju titule Meridijana borio sa slavnim Rusom
Foto: AP

veliki ispit

BILO JE ŽESTOKO! Srpski borac se za WBC verziju titule Meridijana borio sa slavnim Rusom

Meč se nažalost odvija bez prisustva publike koji bi imala šta da vidim i svojim prisustvom bi samo uveličala ovaj sjajan događaj i meč

Objavljeno: 08:41h

Prvak Mediterana u WBC verziji Marko Nikolić bori se na "WBC International Silver Championship“ turniru za titulu šampiona u ovoj kategoriji.

Nikolić odmerava snage sa Rusom Sergejem Gorohovim, a atomsfera je dovedena do usijanja pred sam početak meča kada su se začule himne obe zemlje.

Meč se nažalost odvija bez prisustva publike koji bi imala šta da vidim i svojim prisustvom bi samo uveličala ovaj sjajan događaj i meč.

Marko Nikolić amaterskim boksom počeo je da se bavi 2004. godine, da bi već 2006. postao kadetski prvak države, a juniorski 2007. godine.

Od 2008. i u naredne četiri godine zaredom, Nikolić je osvojio titulu seniorskog prvaka države, a u profesionalne boksere prelazi 2013. godine.

Prvak Mediterana prvi put postao je 2019. godine, a šampionski pojas na prestižnoj WBC verziji u poluteškoj kategoriji do 79 kilograma odbranio je 2020, i to mu je bila 26 uzastopna pobeda na profesionalnoj sceni, bez ijednog poraza.

(Espreso/ Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.