JEDNA OD NAJVEĆIH ZVEZDA UFC-A STIŽE U SRBIJU! Boriće se na Megdanu koji se održava ovog leta
Foto: EPA/Mario Ruiz

sjajno

JEDNA OD NAJVEĆIH ZVEZDA UFC-A STIŽE U SRBIJU! Boriće se na Megdanu koji se održava ovog leta

Mnogi nam nisu verovali da ćemo uvesti Silvu u naš ring

Objavljeno:

Sledeće izdanje Megdana će se u mngome razlikovati do ostalih jer stiže jedna velika zvezda ovoga sporta, nosilac je crnog pojasa u šotakan karateu, džudou i brazilskoj džiu-džici.

Jedno od najvećih borilačkih imena svih vremena UFC borac Antonio Silva Bigfut dolazi u Srbiju i boriće se na Megdanu u Šapcu! Organizator ovog spektakla Aleksa Balašević uradio je ono za šta se mislilo da je nemoguće, doveo je borca iz TOP 10 u svetu u našu zemlju.

- Mnogi nam nisu verovali da ćemo uvesti Silvu u naš ring, kao što ni mi sebi nismo verovali iskreno. Očigledno su prenosi Megdana zanimljivi i Brazilu, pogotovo kad se Silva bori. Rekao sam da ćemo na narednim Megdanima dovesti neku svetsku muzičku zvezdu kao što su Eros ili Sajrus... Ništa nije nemoguće očito kada je bajkoviti Megdan u pitanju - rekao je Aleksa Balašević i dodao:

aleksa balašević
foto: Ana Paunković

- Silvin protivnik biće KSW borac čije ime ćemo uskoro da objavimo. Cilj nam je da za sledeće Megdane dovedemo borce kao što su Frank Mir, Minotauro, Aleksandar Jemalijanenko... Megdan je najgledaniji sportski brend u našoj zemlji i moramo to i da pravdamo. Amin.

Grad Šabac biće domaćin Megdana, a početkom juna biće poznat i datum kada će biti organizovan spektakl. Gradonačelnik Šapca doktor Aleksandar Pajić ugostio je ispred Megdana Aleksu Balaševića i ponudio odlične producentske ideje. Iz Megdana su izrazili zahvalnost i poručili da će se potruditi da njihov ivent postane tradicija u Šapcu.

(Espreso/ Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.