STIŽE DOKUMENTARAC O SLAVNOM VOZAČU KOJI ĆE SVE PRIKAZATI! Porodica Šumaher je jedva pristala na ovaj korak
Foto: EPA/Diego Azubel

JEDVA ČEKAMO

STIŽE DOKUMENTARAC O SLAVNOM VOZAČU KOJI ĆE SVE PRIKAZATI! Porodica Šumaher je jedva pristala na ovaj korak

Nemac je već sedam godina u procesu oporavka, koje je i dalje pod velikom tajnosti

Objavljeno:

Jedan od najboljih vozača Formule 1 u istoriji Mihael Šumaher je 2014, godine doživeo poverdu glave na skijanju i od tad se o njemu malo zna.

Nemac je već sedam godina u procesu oporavka, koje je i dalje pod velikom tajnosti.

Izgleda da o stanju Šumija ćemo svi morati da sačekamo, dokumentarni film ''Šumaher'' na kom će se videti i prvatni snimci slavnog vozača, kako prenose Britanski mediji.

- Sportska superzveda nije viđena u javnosti još od jezivog ski-incidenta u francuskim Alplima u decembru 2013, kada je sedmostruki F1 prvak zadobio teške povrede mozga. Šumaherovo aktuelno stanje je nepoznato, jer su članovi porodice i njemu najbliži ljudi odabrali da to zadrže za sebe. Ali, milioni Šumijevih navijača će sada moći da vide novi, 'svež' snimak njihovog heroja, kao deo najavljenog dokumentarca - piše pomenuti list.

Ostaje nejasno zašto se porodica odlučila na ovaj korak, prema informacijama supruga Korina je bila protiv ovoga, ali je na kraju cela porodica ipak pristala da se vide snimci koji nisu bili dostupni javnosti.

MIhael Šumaher, Korina Šumaher
foto: Profimedia

- Šumaherova porodica je ta koja je nedavno postala otvorena za mogućnost da se kamerama dozvoli da dođu do retkih snimaka F1 heroja. Ti privatni snimci će se pojaviti samo u novom dokumentarcu, a dozvolu su dobili nemački kinematografi Mihael Veh i Hans-Bruno Kamertons - piše taj list.

Tome se dodaje i da je pandemija koronavirusa odložila premijeru pomenutog dokumentarnog filma, u kome će se, pored Šumijeve supruge Korine, pojaviti i njegov brat Rolf, ćera Đina-Marija i sin Mik, koji sada nastupa za tim Hasa u Formuli 1.

Napomena da je supruga Korina prenela želje Mihaela da u filmu budu malobrojna ažuriranja o njegovom stanju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.