PORODICA ŠUMAHER U VELIKOM PROBLEMU: Primorani su na ovaj potez, radi Mihaelovog nastavka lečenja!
Foto: Profimedia

šteta

PORODICA ŠUMAHER U VELIKOM PROBLEMU: Primorani su na ovaj potez, radi Mihaelovog nastavka lečenja!

Nemački vozač je osvajač sedam titula svetskog šampiona u Formuli 1

Objavljeno:

I dalje se malo zna o zdrastvenom stanju višestrukog šampiona Formule 1 Mihaelu Šumaheru. On je 2014 na skijanju doživeo nesreću kada pri padu imao povrede od kojih se i dan danas oporavlja.

Ta intenzivna nega košta mnogo, pa su se zato iz njegove porodice odlučili za neke radikalne poteze.

- Šumaher je u gotovo pa vegetativnom stanju. Diše, srce mu kuca, verovatno može i sesti te uz nečiju pomoć možda napraviti korak-dva, ali to je sve. I mislim da je to maksimum. Na žalost, realno je procieniti kako ne postoje šanse da ga vidimo onakvog kakav je bio pre nesreće - rekao je francuski neurohirurg Erik Riderer o njegovom stanju.

Supruga slavnog automobiliste Korina je odlučila da proda luksuzno imanje na obali Ženevskog jezera, gde se Mihael oporavlja.

Mihael Šumaher
foto: EPA/Srđan Suki

Agencija za prodaju nekretnina je iz prve tražila 3, 5 milona evra, ali su odlučili da za ovaj posed malo ''napumpaju'' cenu, tako da sada za onoga koji želi da bude vlasnik ovog velelepnog zdanja moraće da izdvoji skoro šest miliona evra.

Imanje sadrži jedanaest spavaćaih soba, garažu za šest automobila, kuću za goste, sportske dvorane, fudbalski teren, teren za odbojku kao i unutrašnji i spoljašnji bazen.

Mihael Šumaher je osvajač sedam titula svetskog šampiona u Formuli 1, dve je osvojio kao vozač Benetona, dok je ostalih pet u bolidu Ferarija.

Njegov rekord preti da obori Luis Hamilton koji je stigao do sedam titula takođe, a ove sezone se bori za osmu čime bi postao apsolutni rekorder.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.