NAJPROVOKATIVNIJE MERERNJE PRED MEČ IKADA: Bokserka se skinula u tange, i time mamila uzdahe! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Printtscreen/Twitter/Matchroom Boxing

podeljena mišljenja

NAJPROVOKATIVNIJE MERERNJE PRED MEČ IKADA: Bokserka se skinula u tange, i time mamila uzdahe! (VIDEO) (FOTO)

Neki je osuđuju, dok je drugi ohrabruju

Objavljeno:

Uoči borbe, Ebani Bridžis i Šenon Kortni odradile su vaganje koje je više podsetilo na striptiz. Bridžis se skinula u crno čipkasto rublje, a Edi Hern nije znao gde da gleda.

Australijska bokserka Ebani Bridžis (34) na službeno merenje za borbu u bantam kategoriji protiv Britanke Šenon Kortni, došla je u provokativnom donjem rublju.

Pre nego što je stala na vagu, Bridžis je skinula donji deo trenerke, a u tom trenutku sve su oči bile uprte u nju. Skinula se u čipkasto donje rublje, naravno da su svi njezini atributi došli u prvi plan, a vlasnik Mečrum Boksinga i poznati promotor Edi Hern nije znao gde da gleda. Pokušao je obuzdati se, ali jednostavno nije išlo. Razumećete ga.

Ljubitelji borilačkih sportova i neki od korisnika društvenih mreža zamerili su joj na odabiru odeće za koju smatraju da nije prikladna, ali za neke je apsolutni pogodak.

Njezina protivnica takođe je jedna od onih koji misle da je ovim činom iskazala nepoštovanje prema sportu kojim se bavi.

- Ona voli pričati i voli se pokazivati, a ja se volim boriti. Sada je vreme za meč i tu ću ja zablistati - poručila je Britanka koja je na merenje došla u trenerci.

Australijanka svakako zna da privuče pažnju, te joj ovo nije prvi put da na vaganje dolazi u neuobičajenom izdanju. Ebae se jednom pojavila u negližeu i nakon toga je stekla veliku popularnost pa su ljudi posledično tome počeli pratiti njezine borbe.

Bridžis na društvenim mrežama prati preko 70.000 ljudi, a svoju prepoznatljivost koristi i za neobičan način zarade - obožavateljima prodaje nošene čarape.

'Blonde Bomber', kako ju zovu, počela je s prodajom iz zezancije kada joj je jedan od fanova ponudio oko 4200 kuna za par, ali nedugo nakon toga zaključila je da u prodaji nošenih čarapa 'ima hleba'.

Otad mesečno zaradi i do 25.000 kuna, a osim čarapa prodaje i fotografije svojih stopala za oko 600 kuna.

- Da samo znate koliko sam love zaradila od tih sranja. Priča je postala globalna u 25 zemalja sveta pa su mi se počeli javljati ljubitelji čarapa iz svih tih zemalja", rekla je za 7News i zaključila:

- Dosta sam zaradila, neću uopće lagati. Čudno je jer se osećam kao da šaljem gole slike kad šaljem nekome fotografiju svojih stopala bez čarapa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.