SNEŽANA BORJAN OPLELA PO PORTPAROLKI PARTIZANA: Imali su zaražene igrače, a nije zvanično obavestila medije!
Foto: Printscreen/Instagram

Ovo je bilo brutalno

SNEŽANA BORJAN OPLELA PO PORTPAROLKI PARTIZANA: Imali su zaražene igrače, a nije zvanično obavestila medije!

Sada se čeka odgovor Bilje Obradović koja je inače sa Snežanom sarađivala u Partizanu

Objavljeno: 11:00h

Supruga kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, Snežana noćas je na svom instagram nalogu podelila priču u kojoj "optužuje, bivšu koleginicu, a sada portparolku Fudbalskog kluba Partizan Biljanu Obradović.

Ona se pozvala na mere protiv Koronavirusa koje su donete, a prema njenim navodima Bilja je i pored što je obavezno merenje temperature je tražila objašnjenje što je o tome nisu obavestili.

- Saznah noćas da pr-ka Biksi (ona što je slala saopštenje medijima da mi socijalna služba oduzme dete), sinoć na ulazu stadiona Crvene zvezde, dok su Stanoju merili temperaturu, a on bio vruć (valjda zbog dominacije), bila je ljuta zašto zvanično i pismeno i nju nisu obavestili da će biti merenje temperature. Pa zato Biksi, jer postoje mere za suzbiljanje koronavirusa i na ulazu u svaku INSTITUCIJU se meri temperatura. A i zato jer ste u poslednjih mesec dana imali tri igrača zaraženih koronom i nisi zvanično obavestila medije, valjda zbog dominacije u drbiju! ETO ZATO, da te ja obavestim - napisala je Snežana Borjan na Instagramu.

Priča
foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

Sada se čeka odgovor Bilje Obradović koja je inače sa Snežanom sarađivala u Partizanu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.