PRŠTI NA SVE STRANE OD NJENOG ZMIJSKOG TELA: Bivša sportiskinja batalila biciklo, jer su pare u golišavim fotkama!
Foto: Printscreen/ Instagram/ luciajavorcekova

Kao od majke rođena

PRŠTI NA SVE STRANE OD NJENOG ZMIJSKOG TELA: Bivša sportiskinja batalila biciklo, jer su pare u golišavim fotkama!

Obožavala je biciklizam, ali zarada od toga sporta baš i nije bila unosna

Objavljeno:

Bivša biciklistkinja Lucija Javorčekova ne libi se pokazati zavidnu liniju, te neretko na društvenim mrežama objavljuje fotografije kojima obožavatelje ostavlja bez daha.

Slovakinja je 2018. godine bila državna prvakinja u biciklizmu, ali nakon što su joj zemljaci predviđali blistavu budućnost, Javorčekova je ipak odlučila napraviti preokret u karijeri.

Obožavala je biciklizam, ali zarada od toga sporta baš i nije bila unosna. Iskoristila je svoju lepotu, te se počela baviti manekenstvom.

S obzirom na to da je jedna od najljepših sportiskinja, ne čudi što ju na Instagramu prati preko dva miliona obožavatelja.

Lucija ovih dana uživa u sunčanom Meksiku, a spektakularnu obalu Tuluma koristi kako bi skinula sve sa sebe i zagolicala maštu vernim pratiocima.

Javorčekova je jedna od brojnih sportiskinja koja je odlučila otvoriti profil na "OnlyFans-u" kako bi dodatno unovčila atribute sa kojima se može pohvaliti.

- Nisam se nikada bolje osećala u svom telu, napokon sam srećna zbog onoga što jesam. Verujte mi, mučila sam se i borila godinama - poručila je Slovakinja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.