ŠABAC U DERBIJU KOLA IMAO POBEDU U RUKAMA: Zvezda na kraju stigla do boda!
Foto: Espreso/Vanja Aleksić

Vaterpolo

ŠABAC U DERBIJU KOLA IMAO POBEDU U RUKAMA: Zvezda na kraju stigla do boda!

Kod domaćih je najefikasniji bio kapiten, Đorđe Vučinić, koji je postigao tri gola,dok su kod gostiju po dva postigli Gavril Subotić, Ivan Basara i Marko Radović

Objavljeno:

U poslednjoj utakmici 15. kola Superlige Srbije za vaterpoliste, Šabac i Crvena zvezda su odigrali nerešeno 8:8. Tri kola pre kraja ligaškog dela takmičenja Radnički je prvi sa 42 boda, Novi Beograd ima 37, Crvena zvezda 35, a Šabac 31 bod.

Gosti iz Beograda su bolje otvorili utakmicu, vodili su sa 2:0 i 3:2, ali su posustali u drugom i trećem periodu, pa se činilo da će Šabac uspeti da se revanšira crveno-belima za poraz u prvom delu sezonu, ali i da im se približi na tabeli. ⁣ ⁣ Šabac je u finišu vodio u dva navrata i delovalo je da će uspeti da osvoji tri boda.

Međutim, crveno-beli su odigrali odlično u finišu i serijom od 3:0 došli do važnog boda. Poslednji pogodak postigao je Kristian Šulc minut pre kraja meča.

Do kraja utakmice i jedni i drugi su imali po napad za pobedu ali je na kraju ostalo 8:8.⁣ ⁣ Kod domaćih je najefikasniji bio kapiten, Đorđe Vučinić, koji je postigao tri gola,dok su kod gostiju po dva postigli Gavril Subotić, Ivan Basara i Marko Radović.⁣

Šabac – Crvena zvezda 8:8 (2:3, 2:1, 2:0, 2:4) Gradski bazen. Sudije: Raković i Virijević. Igrač više: Šabac 7 (4), Crvena zvezda 7 (1). Peterci: Šabac 1 (0), Crvena zvezda 3 (3).

ŠABAC: Filipović, Drašković 1, Marković, Repanović, Tkač, Ilić, Vučinić 3, Tonković, Janković 1, Vuksanović 1, Stojanović 1, Velkić, Vukadinović, Ćetković 1. Trener: Vasović.

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 1, Šulc 1, Marković, Subotić 2, Milojević, Vićković, Basara 2, Rađen, Vukićević, Šimicu, Radović 2, Aleksić, Smiljević. Trener: Filipović.

(Espreso/Vaterpolovesti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.