SAMO MALO MANJE STRAHA I RESPEKTA: Idemo da pobedimo i prođemo u polufinale!
Foto: Starsport©

Evrokup u vaterpolu

SAMO MALO MANJE STRAHA I RESPEKTA: Idemo da pobedimo i prođemo u polufinale!

Iskusni reprezentativac kaže da borbenosti ne sme da fali u revanšu

Objavljeno: 14:05h

Vaterpolista Radničkog Strahinja Rašović rekao je da njegova ekipa ne želi da se preda protiv Solnoka, već da nadoknadi zaostatak i plasira se u polufinale Evrokupa.

- Mislim da će ponovo biti na gol-dva razlike, ali ovoga puta, nadam se, u našu korist. Idemo tamo da pobedimo i nadoknadimo dva gola zaostatka. To što smo izgubili kod kuće ne menja ništa - rekao je Rašović u najavi utakmice.

Radnički će sutra od 18.00 gostovati Solnoku u revanšu četvrtfinala Evrokupa.

Strahinja Rašović
foto: Starsport©

- Svesni smo da možemo, da imamo kvalitet da se nadmećemo sa njima i samo nam je borba za prolaz u glavi. Potrebno je da sa malo manje straha i respekta uđemo u meč. Mislim da imamo podjednak kvalitet i da treba i oni nas da respektuju kao što smo mi njih u prvom meču - rekao je Rašović.

Prvi meč završen je rezultatom 14:12 u korist Solnoka, a Rašović ocenjuje da je presudilo njihovo veće iskustvo, odnosno neiskustvo Radničkog u igranju takvih utakmica.

Strahinja Rašović
foto: Starsport©

- Krenuli smo dosta bojažljivo u prvoj četvrtini, što u ovakvim mečevima ne sme da se dogodi. Oni su ekipa koja godinama unazad igra evropska takmičenja i mlađi, a pogotovo stariji igrači, imaju veliko iskustvo igranja takvih utakmica - kazao je Rašović.

Po njegovim rečima, opšti utisak je da Solnok nije izrazito domaćinska ekipa, da je pobedjivao na tom gostovanju i da se nada da će tako biti i u predstojećoj utakmici.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.