KRPEŽ I OBRADOVIĆ SAGLASNI: Morali smo mnogo bolje!
Foto: EPA/Tibor Illyes

Sada je kasno

KRPEŽ I OBRADOVIĆ SAGLASNI: Morali smo mnogo bolje!

Srbija ima dva poraza, a za plasman na Igre neophodna joj je večerašnja pobeda Kazahstana nad aktuelnim olimpijskim prvakinjama Ruskinjama

Objavljeno:

Rukometašica Srbije Katarina Krpež Šlezak rekla je da je njena ekipa morala da prikaže više u današnjoj odlučujućoj utakmici protiv Mađarske na olimpijskom kvalifikacionom turniru, na kome je pretrpela neuspeh.

Srpske rukometašice su u Đeru izgubile od Mađarske sa 23:31 (12:16), u drugom kolu olimpijskog kvalifikacionog turnira.

Sa turnira u Đeru gotovo sigurno osim Mađarske i Rusija ide na Olimpijske igre, a Srbiji je ostala samo teorija u koju ne veruju ni Krpež Šlezak, a ni selektor Ljubomir Obradović.

Srbija ima dva poraza, a za plasman na Igre neophodna joj je večerašnja pobeda Kazahstana nad aktuelnim olimpijskim prvakinjama Ruskinjama. Uz to, Srbiji bi u nedelju trebala ubedljiva pobeda protiv Kazahstana, ali i da Rusija izgubi od Mađarske.

- Ne mogu reći puno o našoj igri, odigrale smo loše. Za ovakvu utakmicu smo morali mnogo više da pružimo. Izgubili smo šansu da se plasiramo u Tokio. Čestitke Mađaricama, želim im da osvoje medalju u Tokiju. Mi više nemamo šanse da se plasiramo, ali imamo još jednu utakmicu na ovom turniru i moramo da završimo pobedom. Moramo i da pronađemo razloge zašto smo odigrale ovako loše - navela je ona.

Selektor Ljubomir Obradović poželeo je sreću Mađarskoj i Rusiji na Olimpijskim igrama.

- Zasluzena pobeda Mađarske. Srbija nije bila na potrebnom nivou. Želim Madjaricama i Ruskinjama dobar plasman u Tokiju", naveo je on.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.