UŽAS! DESETOGODIŠNJI HOKEJAŠI SE BRUTALNO POTUKLI NA UTAKMICI: Scene zgrozile celu planetu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/RT

strašno

UŽAS! DESETOGODIŠNJI HOKEJAŠI SE BRUTALNO POTUKLI NA UTAKMICI: Scene zgrozile celu planetu! (VIDEO)

Nedavno je baš izbio skandal jer treneri hokeja uče decu da se tuku na treninzima

Objavljeno: 11:05h

Zaprepašćujuće scene dolaze iz Rusije s utakmice hokeja na ledu. Masovna tuča izbila je na regionalnom turniru u Rusiji, a da stvar bude još gora glavni akteri bili su dečaci rođeni 2011. godine.

Na utakmici između Južnog Urala i Sarmatija, koja se igrala u selu Prigorodnji nedaleko od Orenburga, sevale su pesnice i udarci sa svih strana i to među desetogodišnjacima.

Situacija je u jednom trenutku izmakla kontroli, a sve se smirilo tek nakon što su sudije i treneri intervenisali.

Samo nekoliko nedelja ranije, ruska javnost ostala je šokirana nakon što je jedan od roditelja objavio snimak na kom se vidi da mlade hokejaše treniraju i kako da se tuku.

Iako pravila zabranjuju tuču na ledu tokom utakmice, u Kanadi i SAD-u one su često i dogovorene. Postoje igrači koji su zaduženi za to, a pravila nalažu da se igrači tuku sve dok jedan ne padne na led.

To je uostalom jedan od autentičnih momenata hokeja na ledu. Igrači se kažnjavaju minutima isključenja, ali i ekipe mogu dobiti novčane kazne.

Međutim, nasilje među decom ima stopu nulte tolerancije, ali nažalost ovakve scene često su prisutne i kod mlađih generacija, pa čak i u drugim sportovima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.