POTPUNI ŠOK, IZNENADA JE UMRLA LEGENDA JUGOSLOVENSKOG SPORTA: Stravične vesti, dao je izjavu za medije i preminuo
Foto: Youtube / Zlatko Saračević

tuga

POTPUNI ŠOK, IZNENADA JE UMRLA LEGENDA JUGOSLOVENSKOG SPORTA: Stravične vesti, dao je izjavu za medije i preminuo

Teške vesti

Objavljeno: 21:37h

Nažalost, iz Koprivnice je stigla najgora vest. Zlatko Saračević preminuo je u tamošnjoj bolnici nakon što nije uspeo pokušaj oživljavanja.

Velikan hrvatskog rukometa žestoko je proslavio pobedu vrednu titule. Nije mu bilo lako u zadnje vrijeme, a odmah nakon proslave stigle su teške vesti iz Koprivnice. Naime, kako se saznaje, odmah nakon što će dati sledeću izjavu mu je pozlilo nakon čega je nastala prava drama, a kola hitne pomoći prevezla su ga u koprivničku bolnicu.

- Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige šampiona i ti porazi su delovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super-kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvalitet koju još uvek imamo - rekao je Saračević.

Nekoliko minuta dakle, nakon ovih reči, Saračeviću je pozlilo, a sumnja se na srčani udar. Uskoro je, nažalost, stigla i crna vest.

(Espres/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.