SVETSKI REKORDER I DALJE VODI TEŠKU BORBU SA DEPRESIJOM! Supruga Majkla Felpsa se boji najgoreg!
Foto: AP

TEŠKA PRIČA

SVETSKI REKORDER I DALJE VODI TEŠKU BORBU SA DEPRESIJOM! Supruga Majkla Felpsa se boji najgoreg!

Deca su ta koja mu donose osmeh na lice i sreću, kao i meni

Objavljeno:

Olimpijski šampion i svetski rekorder u plivanju, Majkl Felps vodi tešku bitku sa depresijom. On je već jednom javno govorio o tome.

- Ja sam neko ko je prošao najmanje tri ili četiri perioda veoma teške depresije posle Olimpijskih igara i doveo sam svoj život u opasnost - jednom prilikom rekao je Felps.

Međutim, izgleda da mu se stanje od tada nije popravilo o čemu svedoči vapaj njegove supruge Nikol sa kojom ima troje dece, koji je uputila za američki medij "Tudej", gde je podsetila i na veliku tragediju u porodici Brajant.

- Kada sam videla kako je Vanesi bilo kada je izgubila Kobija, sve što sam mogla je bilo da pogledam Majkla i kažem: Možemo li ti pomoći? Jer ako te izgubim, ne znam šta ću da radim - objasnila je bivša Mis Kalifornije i dodala da se svakodnevno trudi i pomaže mu na sve načine, ali je shvatila da to može da radi samo do određene granice.

- Ranije sam mislila da mu mogu pomoći kao neka vrsta terapeuta što mu je potrebno. Međutim, ono što sam naučila je da ne možete da vodite računa o tome kako se takvi ljudi osećaju, bez obzira koliko to želite. Deca su ta koja mu donose osmeh na lice i sreću, kao i meni, a bez njiihove pomoći teško da bih mogla da izdržim sve ovo -

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.