ŽARKO ŽEČEVIĆ NOVI POTPREDSEDNIK OLIMPIJSKOG KOMITETA SRBIJE!
Foto: Starsport©

novi kadrovi izabrani

ŽARKO ŽEČEVIĆ NOVI POTPREDSEDNIK OLIMPIJSKOG KOMITETA SRBIJE!

Predsedničku fotelju "zauzeo" je Božidar Maljković, dok su na potpredsedničkim foteljama Žarko Žečević, Milica Sandić i Marija Desivojević.

Objavljeno:

Maljkovićevi predlozi su bili Žarko Žečević, dugogodišnji generalni sekretar fudbalskog kluba Partizan i član izvršnog odobora, Mandićeva kao olimpijska šampionka u tekvondou u Londonu 2012. godine i Desivojević Cvetković, potpredsednik Kompanije Delta holding.

Osim toga, odlučeno je da prvi čovek Komisije za programska pitanja bude Dragan Jović, Komisije za finansijsko-materijalna pitanja potpredsednik OKS Žarko Zečević, predsednik Statutarno-pravne komisije biće Dejan Simić, a Zdravstvene komisije prof. dr Dragan Radovanović. Predsednik Komisije za međunarodnu sportsku saradnju biće Ivan Mrkić, Komisiju „Sport i životna sredina“ vodiće Božana Ostojić , a Komisiju „Olimpijske vrednosti“ Nataša Janković. Komisiju za sportsku infrastrukturu predvodiće Veselin Jevrosimović.

Izvršni odbor je pored svega, usvojio i odluku da Odbor za hitna pitanja Olimpijskog komiteta Srbije čine Božidar Maljković, Žarko Žečević i Nenad Petković. Formiran je i Savet za razvoj olimpijskih sportova, stalno radno telo Olimpijskog komiteta Srbije, koji ima zadatak kreiranje strategije za razvoj olimpijskog sporta, na čelu će biti Ivan Todorov.

Komisiju za priznanja Olimpijskog komiteta Srbije činiće Božidar Maljković, Milica Mandić, Mirko Nišović, Dragana Pešić-Belojević i Branko Kovačević.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.