SKANDAL U MOSKVI, OPŠTA TUČA U KAVEZU! Uleteli i navijači da tuku borce koji uopšte nije ni trebalo da se biju!
Foto: Printscreen/Twitter/@Grabaka_Hitman

strasti su bile jače od njih

SKANDAL U MOSKVI, OPŠTA TUČA U KAVEZU! Uleteli i navijači da tuku borce koji uopšte nije ni trebalo da se biju!

Dva borca koji su izašli na suočavanje kako bi najavili svoj revanš na kraju su se potukli mnogo pre zakazane borbe

Objavljeno: 12:32h

Veliki skandal se dogodio u četvrtak na događaju "AMC Fight Nights Global" u Moskvi.

Iako je održano nekoliko vrlo zanimljivih i atraktivnih borbi, naslovnice medija, koji se bave borilačkim sportovima, pripale su Magomedu Ismailovu i Vladimiru Minejevu - borcima koji na pomenutom događaju uopšte nije trebalo ni da se bore!

Naime, Ismailov i Minejev našli su se u jednom trenutku u kavezu samo kako bi promovirali svoj revanš na nekom od narednih događaja, ali nakon nekoliko verbalnih opaski u kojem su se međusobno optuživali za kukavičluk, odlučili su s reči da pređu na dela.

Šake su poletele, a u velikom haosu koji je nastao istog trenutka učestvovale su i brojne osobe kojima u kavezu nije bilo mesto, kao i članovi njihovih timova, treneri i ostali, prenosi portal "Fightsite".

Ruski mediji javljaju da je na kraju intervenisala policija, a deo tamošnjih portala navodi da su oba borca dobili batine od navijača koji su iskoristili priliku da potegnu poneki udarac.

Situacija se naknadno primirila, pa je događaj nastavljen prema rasporedu, a u glavnoj borbi večeri Vjačeslav Vasilevskij nokautirao je Bogdana Guskova.

Spomenimo još da su se Ismailov i Minejev već jednom obračunali tokom svoje profesionalne karijere. Dogodilo se to u oktobru 2018. godine, a njihov susret s FNG 90 eventa tada je završen bez pobednika.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.