MISTERIOZNA SMRT BODIBILDERA: Pronašli su ga u stanu devojke!
Foto: printscreem/Youtube

čeka se obdukcija

MISTERIOZNA SMRT BODIBILDERA: Pronašli su ga u stanu devojke!

Poznati italijanski bodibilder Alberto Klementi (49) pronađen je mrtav u petak veče pod misterioznim okolnostima, u stanu svoje devojke u blizini Vencije!

Objavljeno:

Klementiju je pozlilo u petak dok je bio kod devojke, otišao je do toaleta, ali se nije duže vreme vratio. Devojka je otišla da vidi, kako nije mogla da uđe, zvala je vatrogasce.

Vrata su bila zaključana pa su vatrogasci morali da razbiju vrata, kada su uspeli da ih razbiju, pronašli su Alberta kako leži dole mrtav.

Forenzičari su pokupili sve supstance iz stana i odneli na testiranje, a na njegovom telu nije bilo znakova nasilja ili nečega drugog.

Vest o Klementijevoj smrt se proširila vrlo brzo i toliko privukla pažnju tamošnjih medija, da su počeli da pretražuju sve slične događaju koje mogu da povežu sa ovim nesrećnim slučajem.

Među njima je i Danijel Poci (23) kog su prošle godine pronašli mrtvog u hotelskoj sobi u Padovi. Zatim je tu i Đankarlo Peski iz Livorna pored kog su našli sa špricem i bočicama sa lekovima. Kao i Ana Milita (46) čije telo je bilo puno steroida.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.