FERGUSON OPET RAZOČARAO, RIVAL MU SLOMIO RUKU: Brazilac u suzama posle borbe godine!
Foto: Print Screen Youtube

kakve borbe!

FERGUSON OPET RAZOČARAO, RIVAL MU SLOMIO RUKU: Brazilac u suzama posle borbe godine!

Figeiredo je dvaput u mesec dana odbranio pojas

Objavljeno:

U borbi UFC-a 256 Toni Ferguson je odradio povratnički meč protiv Čarlsa Oliveire. Ferguson je doživio težak poraz i nije opravdao to što se svojevremeno smatrao jednim od boraca koji bi mogli prekinuti niz nepobedivosti Habiba Nurmagomedova.

Oliveira ga je uverljivo pobedio baš kao i Džastin Gejdži u prethodnoj borbi. Razlika je bila u tome što ga je Gejdži unakazio udarcima dok je Oliveira slavio u parteru.

Pred sam kraj prve runde, od koje je većina vremena provedena na podu, Oliveira je uhvatio Fergusonovu ruku i napravio polugu kojom mu je verovatno i slomio ruku.

Ferguson se svejedno vratio u kavez za još dve runde u kojima je Oliveira ponovo potpuno izdominirao i došao do prilike da se bori za titulu UFC prvaka koju je praznom ostavio Habib kad se penzinisao.

UFC je na svojim društvenim mrežama objavio skrinšot poluge koju je Oliveira napravio Fergusonu, a ona nije za one osetljivije.

U drugoj borbi večeri, brazilski borac Dejveson Figeiredo je ostvario istorijski uspeh jer je za manje od mesec dana dva puta odbranio pojas u muva kategoriji.

Figeiredo je u julu osvojio pojas, a sredinom novembra je već u prvoj rundi "ugušio" Aleksa Peresa.

Sada se Brazilac suočio sa meksičkim borcem Brendonom Morenom, a njihov spektakularni duel je završen bez pobednika pa je Figeiredo zadržao pojas.

Dvojica sudija su glasala 47:47, dok je treći glasao sa 47:46, ali je Figeiredu oduzet jedan poen zbog niskog udarca u prepone.

Obojica su zadavali teške udarce u bradu, bili nokautirani u različito vreme. Moreno će sigurno uskoro opet pokušati da se domogne pojasa.

Nakon što su sudije objavile rezultat borbe, Figeiredo je briznuo u plač i potrčao u zagrljaj svm treneru. Potom je otkrio da je u petak završio u bolnici u Las Vegasu zbog trovanja želuca.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.