BIVŠA NBA ZVEZDA SUROVO NOKAUTIRANA U RINGU: Jedva ga povratili iz nesvesti! Jutjuber ponizio nekadašnjeg Ol stara!
Foto: Printscreen/Youtube

Auuu kako ga je opaučio

BIVŠA NBA ZVEZDA SUROVO NOKAUTIRANA U RINGU: Jedva ga povratili iz nesvesti! Jutjuber ponizio nekadašnjeg Ol stara!

Doduše, bilo je jasno svima, da ni jedan, ni drugi, nemaju nikakvu tehniku i da je više izgledalo kao ulična tuča, nego kao boks meč

Objavljeno:

Bivša NBA zvezda Nejt Robinson, trostruki pobednik Ol star takmičenja u zakucavanju, debitovao je u bokserskom ringu i verovatno nikad više neće ući u njega. Legendarni "Kriptonejt" je već u drugoj rundi doživeo težak nokaut.

U jednoj od predborbi za meč Majka Tajsona i Rojaa Džounsa Jr. Robinson se u novom sportu okušao protiv Džejka Pola, jutjubera koji je iza sebe već imao tri borbe protiv drugih internetskih zvezda, od kojih jednu profesionalnu.

Za razliku od Pola, koji je u ta tri navrata pokazao da nije zalutao u boks, na Robinsonu se videlo da mu nije mesto u ringu. Pol ga je dvaput bacao u nokdaun u prvoj rundi, pa dvaput u drugoj, a mnogi veruju da je sudija trebalo ranije da prekine meč jer je Robinsonov pad na tlo zaista izgledao brutalno.

Na društvenim mrežama ismejavali su 36-godišnjeg Robinsona, posebno njegove bivše kolege iz NBA lige, koji su se žalili da će sad svi hteti da boksuju s košarkašima. Branio ga je samo - njegov protivnik.

- Bio je bolji nego što sam očekivao, supersnažan je. Njegova košarkaška karijera bila je neverovatna, a treba imati velika muda za ući u ring, ne može to puno ljudi - rekao je Pol koji se namerava nastaviti baviti ozbiljnim boksom.

- Niko me nije doživljavao ozbiljno pre ovog meča, ali pokazao sam da moja bokserska karijera ide ulaznom putanjom. Hvala svima koji su uz mene.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.