FOLKERKA HTELA DA SE UBIJE ZBOG SPORTISTE: Videla uživo da ljubi drugu, pa autom krenula da se zakuca u drvo!
Foto: Printscreen/Instagram/andreabulgaria

ljubavni problemi džošuinog rivala

FOLKERKA HTELA DA SE UBIJE ZBOG SPORTISTE: Videla uživo da ljubi drugu, pa autom krenula da se zakuca u drvo!

Pevačica kaže da je uzimala sedative dok je bila u vezi s Pulevom

Objavljeno: 14:03h

Bugarski bokser Kubrat Pulev se uveliko priprema za dugo iščekivanu borbu sa Entonijem Džošuom za titulu prvaka u IBF verziji. Za to vreme, njegova bivša devojka i poznata folk pevačica Andrea se još oporavlja od bolnog raskida sa njim.

Pulev (39) je nakon trijumfa nad Rumunom Bogdanom Dinuom u martu 2019. na iznenađenje svih poljubio novinarku Dženi Suši.

- Novinarka Dženi je ustvari moja prijateljica i nakon intervjua ushićen i odlučio sam je poljubiti. Kasnije te noći došla je na zabavu sa mnom i mojim prijateljima gde smo slavili pobedu - rekao je tada Pulev.

Andrea je u jednoj emisiji otvoreno govorila o njihovoj 13-ogodišnjoj vezi i koliko je pogodio ovaj poljubac.

- U početku smo bili mladi. Prvo se moja karijera razvijala brzo, zatim i njegova. Slava menja ljude, poglede na život. U jednom sam trenutku izgubila osećaj o svojoj posebnosti jer ako želite biti na vrhu, morate zaboraviti da ste ljudsko biće. Kubrat me nije mogao razumeti, slomilo me i počela sam uzimati sedative. Njegov poljubac s Dženi Suši bio je sudar stvarnosti i fantazije u kojoj sam živela. Tada je sve puklo. Kada se ceo svet okrenuo protiv njega, ja sam bila uz njega, branila sam ga i nisam htela odustati - rekla je Andrea.

Od silnog besa, bugarska pevačica je ušla u automobil, pojačala muziku i dala gas do daske.

- Nisam imala pojma prolazim li kroz crveno i hoću li možda udariti automobilom u drvo. Jednostavno sam to želela, a to je bila greška - priznaje Andrea.

Pulev je kao prvi izazivač trebalo da izađe na megdan Džošui još u junu, ali je borba odložena za 12. decembar zbog epidemiološke situacije.

Pogledajte ispod neke od Andreinih provokativnih fotografija.

Bonus video:

(espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.