MEKGREGOR DOBIO PROTIVNIKA, BORBA VEĆ ZAKAZANA: Ali mu ne daju Habibov pojas! Nurmagomedov ostaje šampion!
Foto: AP/John Locher

Jasna je odluka

MEKGREGOR DOBIO PROTIVNIKA, BORBA VEĆ ZAKAZANA: Ali mu ne daju Habibov pojas! Nurmagomedov ostaje šampion!

U UFC-u se nadaju da će Dagestanac odraditi još makar jedan meč, pa zato neće da mu skidaju pojas i dodeljuju privremeni nekom drugom

Objavljeno:

Konor MekGregor, MMA borac, sledeću borbu odradiće protiv Dastina Poarijea u januaru, objavio je prvi čovek UFC-a Dejna Vajt.

Biće to njihov revanš. U prvom okršaju 2014. godine Konor je pobedio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Očekivalo se da bi se njih dvojica mogli boriti za titulu lake kategorije UFC-a, ali su u najjačoj MMA organizaciji odlučili da pojas ostave u vlasništvu Habiba Nurmagomedova.

Podsetimo, Habib je nakon poslednje borbe i 29. pobede u isto toliko mečeva poručio da se više neće boriti. Međutim, u UFC-u su uvereni da će još jednom ući u oktagon i pokušati doći do skora 30-0.

foto: AP

- Habib i ja smo razgovarali. Bio je jako emotivan kada je borba završena, ali imam osećaj da bi mogao ići po skor od 30:0. Njegov otac je hteo da mu sin završi karijeru sa skorom 30:0 i mislim da Habib želi da mu ispuni tu želju - rekao je Vajt i najavio da će UFC do daljnjeg čekati Habiba.

- Neće biti nikakvog upražnjavanja titule niti organizacije borbe za privremenu titulu. Habib je naš šampion u lakoj kategoriji.

MekGregor je poslednju borbu odradio u januaru prošle godine kada je za samo 40 sekundi savladao Donalda Seronea. U MMA karijeri je na skoru 22-4, Poarije ima 26 pobeda i šest poraza.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.