DŽON DŽOUNS JURIO SA SAČMAROM ČOVEKA PO ULICI: Hteo da ukrade auto neporaženom UFC prvaku! Nije znao koliko je lud!
Foto: Printscreen/Youtube/MMA Crazy

gde ćeš bre na njega?!

DŽON DŽOUNS JURIO SA SAČMAROM ČOVEKA PO ULICI: Hteo da ukrade auto neporaženom UFC prvaku! Nije znao koliko je lud!

Neporaženi šampion je izleteo iz garaže sa oružjem u rukama

Objavljeno: 16:29h

Džon Džouns, neporaženi šampion poluteške kategorije UFC-a, bio je učesnik jednog incidenta, ali ovog puta ga doduše nije on izazvao kao što inače ima običaj.

MMA borac, koji nema nijedan poraz u karijeri, objavio je video snimak na svom Instagramu na kome se vidi kako juri sa sačmarom po ulici lopova koji je pokušao verovatno da mu ukrade auto.

Snimak sa kamere prikazuje kako nepoznati mladić dolazi do dvorišta Džounsove kuće u Albukerkiju, šunja se oko njegovih parkiranih automobila, pre nego što je zalajao pas.

Samo sekund kasnije pojavljuje se MMA borac iz garaže, a provalnik se tada daje u beg, dok Džouns počinje da ga juri po ulici dok drži nešto u rukama, a kako je sam napisao reč je o sačmari.

Kako je objasnio na Instagramu, Džouns kaže da je pokucao provalniku na prozor automobila u koji je seo, dok je držao pušku u rukama.

- Sledeći put kad pokušaš da opljačkaš nekog, budi siguran da si brži od njega. Imao je sreće, a ja sam dovoljno pametan da ne pucam u čoveka dok beži. Mladi ljudi, znam da su teška vremena, ali vaš život je vredniji od nekih materijalnih stvari.

Džouns je apsolutni šampion poluteške kategorije u UFC-u, ali je nedavno odlučio da pređe u tešku i njegov pojas je pripao Janu Blahoviću.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.