ESPRESO SAZNAJE: Policija traga za Bugarinom koji je napao Oliveru Jevtić! Svakog trenutka bi trebalo da ga uhapse!
Foto: Printscreen/Facebook/Iana Karra

Najnovija informacija

ESPRESO SAZNAJE: Policija traga za Bugarinom koji je napao Oliveru Jevtić! Svakog trenutka bi trebalo da ga uhapse!

Naš portal je došao do saznanja da policija intenzivno traga, ali nismo uspeli da otkrijemo zbog čega napadač još nije uhapšen, iako je njegov identitet poznat javnosti

Objavljeno: 16:31h
Aleksa Radosavljević

Balkan i dalje bruji o skandalu koji se dogodio na trci u Sofiji kada je manijak na početku trke napao srpsku atletičarku Oliveru Jevtić.

Legendarna srpska dugoprugašica doživela je najteži trenutak u celom svom životu i karijeri kada ju je rekreativni trkač, za koga smo kasnije otkrili da se zove Bojan Vačev udario u toku trke i ona je pala i udarila glavom o beton i nakratko ostala bez svesti.

On je nastavio da trči kao da se ništa nije desilo, a malo je reći da je čitav Balkan zgrožen tim postupkom. Na snimcima koji su se pojavili se jasno vidi čitav incident.

НАМЕРЕН! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! Моля споделяйте! Безпрецедентен случай на агресия на спортно събитие от страна на един...

Posted by Iana Karra on Недеља, 11. октобар 2020.

U međuvremenu, Espreso je stigao do ekskluzivnih saznanja iz Bugarske da nasilnik i dalje nije uhapšen i policija i dalje traga za njime.

Da dokučimo zbog čega još nije priveden, iako je njegov identitet sada već poznat javnosti i u Srbiji i u Bugarskoj, nismo uspeli, ali kako nam je rečeno, očekuje se da svakog časa hapšenje bude izvršeno.

Inače, Vačev se nakon incidenta i trke hvalio svojim rezultatom koji je ostvario, uopšte se ne obaziravši na to šta je uradio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.