ISPOVEST OLIVERE JEVTIĆ POSLE SVIREPOG NAPADA NA NJU USRED TRKE: Ne znam šta je bilo tom čoveku! Policija ga traži!
Foto: Starsport©/Printscreen/Facebook

Ima hematom

ISPOVEST OLIVERE JEVTIĆ POSLE SVIREPOG NAPADA NA NJU USRED TRKE: Ne znam šta je bilo tom čoveku! Policija ga traži!

Čuvena naša atletičarka je ispričala detalje svega što se desilo na trci u Sofiji

Objavljeno:

Legendarna srpska atletičarka Olivera Jevtić prolazi kroz najgore trenutke u svom životu nakon onoga što joj se dogodilo na trci u Sofiji. Čuvena naša dugoprugašica je napadnuta usred trke od nepoznatog muškarca.

Čovek za kojim policija traga upao je usred trke među takmičarke i laktom udario Jevtićevu koja je potom pala i udarila glavom o beton posle čega je kratko ostala bez svesti.

- Udarila sam glavu. Imam hematom. Pritrčali su odmah neki ljudi da mi pomognu. Oko sat vremena mi je trebalo da dođem sebi od svega. Kuk me boli. Vratiću se odmah kući. Videću sutra kada se ohladi u kakvom sam stanju - rekla je Olivera za "Sportski žurnal" i dodala:

- Ne zna niko ko je to bio i zašto je to uradio.. Trčao je u trenerci da bi sakrio startni broj, ako ga je uopšte imao. Policija ga traži i nadam se da će ga uhvatiti.

Kako je ispričala, ona uopšte nema ko je napadač, niti zašto je baš na nju nasrnuo od svih učesnica u trci.

- Nemam pojma šta je bilo tom čoveku. Startovali smo na 10 kilometara, dakle praktično u rekreativnoj trci. Nisam mogla nikoga da ugrozim, nekoga ko mu je bitan. Ako ga uhvate saznaćemo i zašto je to uradio - rekla je Olivera.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.