STRAŠAN SUNOVRAT SRPSKOG BOKSERA: Od svetle budućnosti, preko hapšenja za pljačku, do dilovanja kokaina! (FOTO)
Nikola Stevanović - levo, Foto: Starsport©

TUŽNA SUDBINA budućeg šampiona

STRAŠAN SUNOVRAT SRPSKOG BOKSERA: Od svetle budućnosti, preko hapšenja za pljačku, do dilovanja kokaina! (FOTO)

Njegovi rezulati nisu promakli ni legendarnom promoteru Donu Kingu koji je 2011. godine potpisao saradnju s njim, ali nije uspeo da pobegne od loših stvari u životu

Objavljeno:

Srpski bokser Nikola Stevanović je 2014. godine dobio nagradu za najboljeg u našoj zemlji u periodu koji je računat od 2004. i činilo se da je pred njim ozbiljna karijera.

Imao je 27 godina i svetske, internacionalne i interkontinentalne titule. Na ukupno 25 mečeva upisao je 23 pobede, osam nokautom, te po jedan poraz i remi.

Njegovi rezulati nisu promakli ni legendarnom promoteru Donu Kingu koji je 2011. godine potpisao saradnju s njim, ali…

Godinu dana kasnije, Stevanović je 2012. godine uhapšen je na aerodromu u Atini zajedno sa bokserom Petrom Bajićem, bratom Stefanom i bivšom košarkašicom Crvene zvezde Oliverom Vasić Ćirković, zbog umešanosti u oružane pljačke više zlatara u Grčkoj.

Četiri godine kasnije, Stevanović se ponovo našao u centru pažnje ali ovoga puta u Limi, glavnom gradu Perua, gde je viđan u društvu Zorana Jakšića, jednog od vođa klana “Amerika” koji se bavio švercovanjem narkotika.

- Obaveštajci su locirali Stevanovića u hotelu “Ajfel” u naselju Santjago de Surko u Limi, gde je održavao stalne kontakte sa svojim sunarodnikom Zoranom Jakšićem. Međutim, ovaj bokser koji je postao diler, uspeo je da izbegne hapšenje - navodili su peruanski mediji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.