TAJSON ODLOŽIO POVRATAK U RING: Postoje 2 razloga zašto ćemo još nekoliko meseci čekati na borbu godine!
Foto: Profimedia

ima kliker za biznis

TAJSON ODLOŽIO POVRATAK U RING: Postoje 2 razloga zašto ćemo još nekoliko meseci čekati na borbu godine!

Legendarni bokserski šampion ne želi da uđe nespreman, ali želi i da dodatno zaradi novac

Objavljeno:

Iako je trebalo da se u ring vrati 12. septembra, Majk Tajson (54) će malo pričekati. A pričekaće i svi ljubitelji boksa koji su željno iščekivali povratak protiv Roja Džonsa Džuniora (51) jer 'Gvozdeni' želi još malo da se priprema.

Izgleda bolje nego ikad, oduševljava na snimcima s treninga i dogovorio je povratničku egzibiciju od osam rundi, ali Tajson ništa ne želi da prepusti slučaju. Kako piše magazin "The Ring", Majk je zatražio odlaganje borbe kako bi se još bolje pripremio za povratak, pa će tako protiv Džonsa Džuniora u ring ući 28. novembra, a ne 12. septembra kako je prvobitno bilo zamišljeno.

Ali nije samo trening razlog, već i - prihodi. Kako bi zaradio što je više moguće, Tajson računa i na to da će se više ljudi zainteresovati i kupiti "pay per view" (plati da gledaš), a on će osim dodatnog profita odraditi i dodatne treninge.

Dok se Tason nije borio od 2005. kad je izgubio od Kevina MekBrajda, Roj Džons Džunior nije bio u ringu od 2018. kad je savladao Skota Sigmona. Sa skorom od 66 pobeda i 9 poraza Roj će ući u ring protiv jednog od najboljih ikad.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.