TAJSON PREBIO 7 PROSTITUTKI: Ležim s njima na krevetu, oko mene kokain, morfijum, vijagra! Samo sam počeo da bijem!
Foto: Printscreen/Instagram/miketyson

pomračenje uma

TAJSON PREBIO 7 PROSTITUTKI: Ležim s njima na krevetu, oko mene kokain, morfijum, vijagra! Samo sam počeo da bijem!

Legendarni bokserski šampion se prisetio jedne od najgorih epizoda iz svog života

Objavljeno:

Proteklih meseci legendarni Majk Tajson je bio u centru pažnje, prvenstveno zbog transformacije svog tela i najave povratka u ring, ali i zbog otkrivanja do sada nepoznatih detalja i pikanterija iz svog života.

U razgovoru za inostrane medije bivši bokserski šampion je otkrio možda i najmračniju epizodu svog života. "Čelični Majk" se setio kako je pretukao sedam prostitutki dok je konzumirao morfijum.

Pod uticajem droga američki bokser je mislio da prostituke hoće da ga opljačkaju, zbog čega ih je pretukao.

foto: Printscreen/Instagram

- Nikad ne volim da ležim sam na krevetu hotelske sobe, bilo da je pored mene pas ili prostitutka. Ovo je zaista mračna epizoda. U hotelu sam, pored mene je sedam žena, tu su morfijum, kokain, neke tablete slične vijagri, moja marihuana i konjak - kazao je Tyson.

- Tada sam dotakao dno. Bio sam paranoičan, mislio sam da me te žene žele opljačkati i uznemiravati. Počeo sam da ih udaram, bio sam u zamračenom prostoru. Nisam hteo da im predam svoju dušu, tada sam dotakao dno i zahvalan sam što sam ovde danas - dodao je Amerikanac.

- Više ne koristim kokain. Više ne. Čist sam već tri godine - poručio je Tajson koji se priprema za egzibiconi meč protiv Roja Džounsa 12. septembra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.