SRBIJO, POKLONI SE DŽOKERU: Ilić prodaje šampionski pojas kako bi pomogao maloj Sofiji!
Aleksandar Ilić, Foto: Natalija Atanacković

svaka čast, legendo

SRBIJO, POKLONI SE DŽOKERU: Ilić prodaje šampionski pojas kako bi pomogao maloj Sofiji!

- Pomozite Sofiji i njenim roditeljima da napravi prvi korak!

Objavljeno:

Srpski MMA borac Aleksandar Ilić odlučio je da svoj šampionski pojas stavi na aukciju, dok će novac od prodaje ovog istog proslediti za lečenje male Sofije Markuljević kojoj je pomoć preko potrebna.

Popularni "Džoker" odlučio je da pojas osvojen na Megdanu, kada je postao šampion srednje kategorije, postavi upravo na tu aukciju. Ilić je pojas osvojio teškom mukom pobedivši rivala iz Rumunije, Marinike Bejenarua kada je umalo slomio šaku, pokidao Ahilovu tetivu i ligemente na skočnom zglobu.

I sam je svestan vrednosti tog pojasa, pa je iz tog razloga odlučio da obraduje Sofijine roditelje jer je svestan situacije u kojoj se devojčica nalazi.

- Pomozite Sofiji i njenim roditeljima da napravi prvi korak i da usreći svoje roditelje koji se bore kao lavovi u ovoj borbi koja nije nimalo laka i jednostavna! Aukija traje do 30. jula. Poslušajte video i pravila igre! - napisao je Ilić, a potom u daljem tekstu poruke kaže:

- Pobednik dobija lično od mene moj šampionski pojas sa Megdana, priliku da trenira i provede dan i večera sa mnom kao nagradu i zahvalnost sa moje strane. Budimo ljudi ujedinimo se kad je nekom pomoć zaista potrebna - oglasio se Ilić.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.