UŽASNA TRAGEDIJA: Umrla svetska šampionka (27)! Pre mesec dana joj dijagnostikovana bolest! Nije joj bilo spasa!
Foto: Printscreen/Instagram/laravanruijven

Strašno

UŽASNA TRAGEDIJA: Umrla svetska šampionka (27)! Pre mesec dana joj dijagnostikovana bolest! Nije joj bilo spasa!

Ogroman gubitak za sport

Objavljeno:

Nažalost, tužne i loše vesti stižu iz Holandije. Mlada sportistkinja Lara van Ruijven (27) nije izdržala i izgubila je borbu protiv teške bolesti.

Svetska šampionka u brzom klizanju preminula je u 27. godini od autoimune bolesti koja joj je otkrivena pre samo mesec dana.

Pisali smo već o tome da se u poslednjih desetak dana nalazila u veoma teškom stanju i da su joj se lekari borili za život i nažalost ta borba je izgubljena.

Holanđanki je prošlog meseca, tokom boravka u trening centru, dijagnostikovana autoimuna bolest, ali nije navedeno o kojoj je reč. Ona je brzo stavljena u stanje veštačke kome, ali ni uprkos tome što su lekari učinili sve, pa i operisali je čak 2 puta, nisu uspeli da joj spasu život.

- Ovo je neverovatan udarac za našu vrlo povezanu grupu. Nedostajala nam je u protekle dve nedelje, a ova vest je neverovatna - izjavio je bolom i tugom slomljeni trener holandske reprezentacije Džeron Oter.

Svetsko zlato osvojila je prošle godine u Sofiji u trci na 500 metara, dok je na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju uspela da sa štafetom u trci na 3.000 metara stigne do bronze.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.