POSLEDNJA FOTOGRAFIJA BOBANE VELIČKOVIĆ CEPA SRCA: Ponosna šampionka sa zlatom oko vrata i trudničkim stomakom!
Foto: Beta

Para dušu

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA BOBANE VELIČKOVIĆ CEPA SRCA: Ponosna šampionka sa zlatom oko vrata i trudničkim stomakom!

Neizmerna tuga kada se samo vidi slika koju je poslednju objavila na Instagramu

Objavljeno:

Srbija je ostala bez velike šampionke i to u trenutku kada je pred njom bio najlepši period života i kada je tek trebalo da uživa u majčinstvu i da nam donosi nove medalje i radosti.

Bobana Momčilović Veličković preminula je u 31. godini života nakon komplikacija posle porođaja koji je imala pre dvadesetak dana.

Reprezentativka u streljaštvu koja je osvojila nebrojeno medalja na najvećim sportskim takmičenjima se pre dvadesetak dana, ali je tom prilikom došlo do komplikacija, imala je preeklampsiju koja je izazvala izliv krvi u mozak, a poslednjih nekoliko dana kada je bila prebačena iz Zaječara na neurologiju u Beograd bila je u komi i njen mozak nije bio u funkciji.

Bobana je rodila zdravog dečaka, ali nažalost nije uspela nijednom ni da ga vidi posle porođaja i pre smrti koja se dogodila.

A poslednja fotografija koju je objavila pokazuje kakva je bila šampionka. Na njenom Instagramu je poslednja objavljena slika upravo sa pobedničkog postolja i to dok je bila još trudna.

Ona uprkos trudnoći nije želela da odustane od Evropskog prvenstva u Vroclavu koje je održano u februaru ove godine i osvojila je čak dve zlatne medalje.

Ona je osvojila ekipnu zlatnu medalju, u timu sa Zoranom Arunović i Jasminom Milovanović, u disciplini vazdušni pištolj na 10 metara. Pored pomenute timske, Bobana je na takmičenju u Vroclavu po treći put individualno postala šampionka Evrope u gađanju pištoljem. Iako je posle prvih pet metaka zauzimala poslednje osmo mesto, uspela je da se izdigne i do kraja sjajnom serijom stigne do najsjajnijeg odličja, te za sobom ostavi Švajcarkinju Hajdi Tihel Gerber.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.