JEDAN OD NAJVEĆIH MMA ŠOKOVA: UFC ima novog šampiona! Toni Ferguson je potpuno razočarao!
Ludo veče u UFC, Foto: Profimedia

LUDILO!

JEDAN OD NAJVEĆIH MMA ŠOKOVA: UFC ima novog šampiona! Toni Ferguson je potpuno razočarao!

Očekivalo se da će to biti rutinski posao, a ispalo je kao pokušaj odrađivanja posla, koji je na kraju bio neuspešan

Objavljeno: 09:17h

Džastin Gejtdži je novi UFC šampion! Na prvom UFC događaju od kad je počela pandemija koronavirusa videli smo sjajne borbe, ali ona koja je bila glavna je dosta razočarala ljubitelje MMA sporta. I na kraju je završena iznenađenjem i porazom favorita Tonija Fergusona!

Očekivalo se da se završi drugačije, ali "El Kukuj" koji je trebaalo, pre svega što se dogodilo sa pandemijom, da se bori sa Habibom, ali usled svega branio je prelazni pojas u lakoj kategooriji i nije u tome uspeo.

Apsolutno zaslužena pobeda Gejtdžija u petok rundi nokautom, pošto je sudija morao da prekine borbu jer je bilo evidentno da Ferguson neće imati odgovor posle nekoliko fantastičnih direkta Gejtdžija direktno u lice koji su skoro pa bacili u nokdaun njegovog protivnika. Od prve runde je novi osvajač prelaznog pojasa bio dominantniji i bio taj koji se pita u ovoj borbi. Sticao se utisak kao da se Ferguson nije pripremio za borbu, da je potcenio protivnika i da je pokušao da ide na sigurno i to mu se obilo o glavu. Gejtdži je sve vreme bio agresivniji, on je bio taj koji je nanosio štetu protivniku, naneo je velike povrede Toniju još tokom prve tri runde, rasekao ga je i po licu, tako da je bilo jasno da borba ide u pravcu koji je on želeo.

Na kraju uspeo je i da je završi pre nego što je isteklo vreme u poslednjoj, petoj rundi, tako da ne bi slučajno strepeo i oduzimao vreme svima dok se čeka odluka sudija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.