KAKO OVA PIŠA*KA MOŽE DA BUDE ISPRED MENE U PORETKU, KLOŠARI JEDNI! Mekgregor pljuvao po tviteru, pa obrisao status
Foto: Printscreen

PREDOMISLIO SE?

KAKO OVA PIŠA*KA MOŽE DA BUDE ISPRED MENE U PORETKU, KLOŠARI JEDNI! Mekgregor pljuvao po tviteru, pa obrisao status

Konor MekGregor postavio je na Tviteru status koji je brzo i obrisao, a u kom je besno izrazio nezadovoljstvo činjenicom da se Dastin Porier nalazi ispred njega na službenom poretku lake kategorije. Konor i Dastin borili su se pre pet i po godina, a Irac je tad slavio prekidom u drugoj minuti borbe.

Objavljeno:

Dugo nismo videli neku agresivnu medijsku objavu Konora MekGregora, ali sad je i na to došao red. "Ni kriv ni dužan" njegova je žrtva postao Dastin Porier. Zapravo, Irac se obrušio na novinare koji su zaduženi za stvaranje službenog UFC-ovom poretka po kategorijama. A na lestvici lake kategorije, Dastin Porier nalazi se ispred njega. Odnosno, Dastin je jednu poziciju ispred Konora koji se nalazi na trećem mestu. Reakcija na to bio je žestok napad putem objave na Tviteru.

"Kako ova 'piša*ka' može da bude ispred mene u poretku? Razbio sam ga u 90 sekundi. Otišao sam dalje protiv njegovog poslednjeg protivnika, osim toga sam uzeo jednu rundu. Nakon dve godine partijanja i vremena u zatvoru ili na sudu. Čudnu malu igru vi momci igrate. Trenutno ću se povući iz ovoga, ali pripazite. Klošari!", napisao je MekGregor, da bi kasnije objavu obrisao, ali nedovoljno brzo jer su je fanovi i mediji "screenshotom" odmah zabeležili.

foto: Tviter

Konor i Dastin borili su se na UFC 178 priredbi, koja se održala u julu 2014. godine. MekGregor je borbu dobio nokautom nakon minut i po u prvoj rundi, a upravo ta borba često se navodi kao primer njegove sposobnosti da mentalno uništi svog protivnika još i pre nego što uđu u Oktagon. Dastin tada nije bio ni blizu pravog izdanja i vrlo je brzo poklekao. Borba se inače održala u perolakoj kategoriji, da bi Dastin nedugo nakon toga prešao u laku gde je postigao sjajne rezultate.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.