POMISLIM SAMO - JAOJ, ŽIVOTE! Vesna Španović o modnim izborima svoje ćerke!
Ivana Španović, Foto: EPA/Franck Robichon

kao i svaka majka

POMISLIM SAMO - JAOJ, ŽIVOTE! Vesna Španović o modnim izborima svoje ćerke!

Ima svoj stil!

Objavljeno:

Vesni, mami Ivane Španović, trebalo je puno strpljenja da ćerku izvede na šampionski put. Ljubavi, frizure, tetovaže, stvari su koje je trebalo sa Ivanom „preživeti”. To je priznala u emotivnoj ispovesti u serijalu Majke šampioni koji se emituje na TV Arena sport.

O frizurama ćerke, koje su uvek bile „lude”, kazala je u emisiji „Majke šampioni”:

foto: Printscreen/Instagram/ivanaspanovic

-Što se tiče kose, samo pomislim kad me pozove i kaže da se ošišala: „Jaoj živote!“ Ona mi objašnjava, a ja kažem: „Stani! Ne da ne razumem, nego. Videću te!“ Dolazi pred kraj priprema, ulazi u stan, a ja žmurim. Ona kaže: „Ma ajde šta ti je!“, rekoh: „Stani malo da dođem k sebi, hoću li se onesvestiti kada pogledam?“, a ona kroz osmeh: „Daj mama, ajde da me vidiš!“ Otvaram oči i totalni šok. Frizura je malo neobična bila, kao i uvek, ali stil neki... Ne mogu ni da opišem. Sve frizure koje je imala super su joj stajale, ali posle dva dana ja joj kaže: „Da te pita mama, lepo ti stoji frizura i to si ti, ali da mi kažeš kako ćeš ti tu frizuricu da održavaš, jer imaju linije, izbrijano je. Kako ćeš sledeći put kada se budeš šišala?“ A ona meni: „E, o tome nisam razmišljala!“

Na red su došle i tetovaže.

-OK, to njoj znači, možda joj jednog dana neće značiti i možda će poželeti da ih skine. Apsolutno je njen izbor. Ne mešam se puno tu jer ne vredi, ona će uraditi ono što ona zamisli. Nisu nešto ružne ili katastrofa. Na nekim delovima tela gde se ne vide, ima i onih koje se vide. Kad obuče koktel haljinu onda se vide, ali se pokrije svilenom maramom, pa onda bude OK.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.