DOKAZ MOĆI SRPSKE REPREZENTACIJE: Šta se to Prlainoviću desilo tek drugi put u karijeri?
Foto: Starsport©

nije navikao

DOKAZ MOĆI SRPSKE REPREZENTACIJE: Šta se to Prlainoviću desilo tek drugi put u karijeri?

- Neobično, ali je bilo dobro i za nas i za navijače

Objavljeno:

Vaterpolo reprezentativac Srbije Andrija Prlainović rekao je da njegova ekipa na Evropskom prvenstvu u Budimpešti može da vidi koje stvari treba da popravi uoči Olimpijskih igara u Tokiju.

Srbija je danas pobedila Grčku sa 12:9, pa će u nedelju igrati protiv Italije, utakmicu za peto mesto na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

"Drugi put u dugoj karijeri nisam igrao polufinale. Neobično, ali je bilo dobro i za nas i za navijače. Imamo naš cilj, Tokio, mogli smo da vidimo gde nam ne ide i da se tome posvetimo. Sada smo ponovo u našem ritmu", rekao je Pralinović, preneo je Vaterpolo savez.

Njegov saigrač Filip Filipović zadovoljan je pobedom.

"Bili smo opušteniji i za razliku od pre dva dana efikasniji. Znate šta znači Pijetlović na centru za nas. Nismo hteli o tome da pričamo i zbog protivnika i da neko ne misli da tražimo alibi. Teško je igrati ovakve utakmice ali sam zadovoljan", naveo je on.

Reprezentativac Stefan Mitrović rekao je da njegova ekipa želi pobedom da završi takmičenje u nedelju.

"Trebala nam je ovakva pobeda, skupili smo se posle Španije. Za nas je ovo novo, ali smo pokazali da možemo da se izdignemo. Bilo bi lepo ako bismo protiv svetskog prvaka Italije pobedom završili takmičenje", dodao je on.

Utakmica Srbija-Italija igra se u nedelju od 16 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.