STIGAO JE: Partizan predstavio prvo zimsko pojačanje - Sadik dobio podršku u napadu!
Bojan Matić stigao u Partizan, Foto: Espreso

ESPRESO U BELEKU

STIGAO JE: Partizan predstavio prvo zimsko pojačanje - Sadik dobio podršku u napadu!

Dojučerašnji napadač Vojvodine novi je igrač crno-belih. Tim povodom oglasio se i sam ofanzivac, ali i trener crno-belih Savo Milošević

Objavljeno: 19:30h
Aleksa Radosavljević

Bivši fudbaler Vojvodine, Seula i Mačve Bojan Matić novi je napadač Partizana. On je ovog petka pristigao u tabor kluba iz Humske, pošto je sa dojučerašnjim klubom iz Novog Sada, čiji je bio najbolji strelac u prvoj polusezoni, doputovao u Belek nadomak Antalije.

foto: Espreso

Međutim, iako je u opremi novosadskog kluba doputovao u Tursku, napustiće je već za dva dana u crno-belom dresu, u kom će verovatno debitovati u nedelju protiv Ružomberoka, a onda će otići i u Katar sa novim saigračima na tri prijateljske utakmice sa Rostovom, Lokomotivom i Spartakom.

- Verovatno ćemo mu dati neku minutažu protiv Ružomberoka. Najbitnije je da se smesti i upozna sa igračima, znamo ga dobro, neće biti problema - ocenio je Savo Milošević, pa dodao:

- Dobra stvar je što je Matić iskusniji od Sadika i što ima neke druge kvalitete. Njih dvojica su različiti profili napadača. Ja kao trener i moji saradnici iz stručnog štaba imamo uslov da špic bude visok. Njih dvojica to i jesu, ali su potpuno različiti kada je u pitanju sama igra. Bojan će nam otvoriti nove mogućnosti u napadu i poželeo bih mu dobrodošlicu - rekao je Milošević.

foto: Espreso

Sam Matić veoma je zadovoljan, ali nije bio baš svestan da će direktno iz opreme Vojvodine da se presvuče u Partizanovu i to direktno sa aerodroma. - Nisam baš mogao da pretpostavim, ali nedelju i po dana postoje spekulacije iz Partizana. Očekivao sam ovo, nisam baš mislio da će tako da se desi, ali drago mi je što sam ovde došao - istakao je Matić prilikom predstavljanja novinarima.

Bonus video:

(Izveštač Espresa iz Turske - Aleksa Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.