OVO SE ČEKALO, PRVI INTERVJU POSLE NESREĆE: Žena Mihaela Šumahera se konačno oglasila!
Korina i Mihael, Foto: EPA/ Oliver Multhaup

dugo je ćutala

OVO SE ČEKALO, PRVI INTERVJU POSLE NESREĆE: Žena Mihaela Šumahera se konačno oglasila!

- Učinio je sve za mene, nisam zaboravila kome treba da se zahvalim na ovome, mom suprugu Mihaela - rekla je Korina

Objavljeno:

Supruga legendarnog vozača Formule 1, Korina Šumaher je prvi intervju nakon teške nesreće koja se dogodila njenom mužu.

Tema nije bio legendarni vozač, o čijem se zdravlju malo zna od nesreća, jer Korina ne želi sa detaljima da izlazi u javnost, ali je priča o njemu bila neizbežna.

U razgovoru za magazin "She" ona delom govorila i o Mihauelu. Korina je pričala o ranču konja koji poseduje. Dobila ga je na poklon on Mihaela za njihvou desetu godišnjicu, 2005, a danas tamo jaše njihova ćerka Đina.

- Učinio je sve za mene, nisam zaboravila kome treba da se zahvalim na ovome, mom suprugu Mihaelu. Naučio me je lekciju: Kada voziš automobi, možeš da ga jednostavno ostaviš u garaži nakon toga. Ali konj mora da ima tvoju pažnju sve vreme, čak i u nedelju. Kada sam imala 30 godina žarko sam želela konja, Mihael je otišao sa mnom u Dubai gde smo kupili jednog arapskog - kazala je Korina sa pomenuti magazin a preneli su vodeći svetski mediji uz informaciju kako se radi o prvoj javnoj izjavi supruge Mihaela Šumahera od nesreće 2013. Korina Šumaher danas ima čak 40 konja na dva ranča, u Švajcarskoj i Teksasu.

Šumaher je pre šest godina doživeo jezivu nesreću na skijanju u Alpima i od tada se nije pojavljivao u javnosti, dok je šest meseci bio u komi zbog višestrukih povreda glave i kičmenog stuba. Ni posle toliko godine se ne zna pouzdano u kakvom se stanju nalazi legendarni as.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.