PARTIZAN: Hvala Vučiću!
Partizan se zahvalio Aleksandru Vučiću, Foto: Damir Dervišagić

Oglasili se

PARTIZAN: Hvala Vučiću!

Sa Banjice su se zahvalili predsedniku države, ali i Viktoru Jeleniću koji razume probleme vaterpola u Srbiji

Objavljeno: 20:21h

Vaterpolo klub Partizan, najtrofejniji u Srbiji, pozdravio je dogovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Vaterpolo saveza Viktora Jelenića o sistemskoj pomoći klubovima. - Vaterpolo klub Partizan je verovao da će se naći sistemsko rešenje za funkcionisanje vaterpolo sporta u Srbiji. Zahvaljujemo se VS S na čelu sa Viktorom Jelenićem, koji odlično razume probleme našeg sporta i koji je prvi uspeo da inicira početak sistemskog rešenja problema klubova - kaže se u saopštenju.

Vaterpolo klub Partizan je izdao saopštenje
Vaterpolo klub Partizan je izdao saopštenjefoto: Starsport©

Kako se navodi, posebnu zahvalnost VK Partizan izražava predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije, jer je država i na ovaj način pokazala koliko želi i koliko može da učestvuje u što boljem funkcionisanju klubova. - VK Partizan obećava da će zauzvrat dati sve od sebe kako bi se naša Srbija i dalje radovala ostvarenim rezultatima - poručili su iz tog vaterpolo kluba.

Ipak, ovo saopštenje rekordera po broju šampionskih titula, nije se dopalo svima. Pre svega navijačima Partizana okupljenim oko grupe GTR, koji su se na svojoj Instagram stranici oglasili svojim saopštenjem o prekidu saradnje i pomaganju vaterpolo klubu sa Banjice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.